Písek zatápěl dalšímu favoritovi, ale góly nedal

Králové na ledě druhého týmu tabulky rozhodně herně nepropadli, mrzet je ale může obrovské množství neproměněných šancí. Letňany vs. Písek 3:0.
2. liga - Západní konference 22/23, 27. kolo, po 5.12.2022
Letňany
Písek
3:0
1:0, 2:0, 0:0
Branky a nahrávky: 6. Hozák (Kastner), 23. Labuzík (Vacín, Poul), 30. Labuzík (Vacín, Poul). Rozhodčí: Bernat – Pěkný, Motl. Vyloučení: 5:1. Využití: 0:0. Diváci: 112. Střely na branku: 31:37.
Letňany: Kopřiva (Brázdil) – Fiala, Lytvynov, Guryevskiy, Kolářík, Chalupa, Kynčl – Labuzík, Hozák, Arnošt, Wojnar, Řepík, Švec, Vacín, Hrala, Uhlík, Kastner, Poul, Turek
Písek: Korytar (Kříž) – Turek, Dudáček, Dvořák, Novák, Brož, Pavlát, Radoš, Hanus – Matiášek, Novotný, Prášek, Macháček, Březina, Koupal, Volf, Hollar, Bednařík, Hrakholski, Pouzar

Králové favoritovi z HC Letci Letňany pořádně zatopili a častokrát jej i přehrávali. Jednou i skórovali a vyrovnali na 1:1, ale sudí spornou situaci posoudil jako nedovolené postavení hráče v brankovišti. "Hráli jsme výborný hokej plný pohybu, střelby, kombinace. Nemám klukům co vytknout. Bylo vidět, že chtějí dát gól. Čeká nás ještě hodně práce, přestože jsme od začátku sezony udělali velký pokrok,“ řekl pro server Jihočeský hokej kouč Tomáš Matušík.

V brance dostal poprvé důvěru talentovaný plzeňský junior Jakub Korytar, který aktuálně hájí barvy písecké juniorky. Za A-tým v Letňanech předvedl kvalitní výkon, ale porážce 3:0 nezabránil. Poprvé dostal gól v 6. minutě z hole Hozáka. Ve druhé třetině jej dvakrát překonal domácí Labuzík.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy