Jediná výhra dělí písecký tým od finále

Druhý semifinálový zápas zvládnul písecký tým perfektně a výhrou 6:2 se výrazně přiblížil finálovým bojům. Pokud Písečtí uspějí ve čtvrtek na svém ledě, skončí také druhá sérii play-off v nejkratším možném termínu. Ve druhém utkání byl nejvíce vidět Ondřej Ježek, který dvě branky vstřelil a na jedné hostující trefě se podílel asistencí. Písek Kutnou Horu jasně přehrával a z jejího ledu odjíždí se druhým bodem zcela zaslouženě. Série mezi Pískem a Kutnou Horou má na programu své další utkání ve čtvrtek, kdy se odehraje třetí zápas v Písku.
2.liga ČR, SF2, út 23.3.2010
Kutná Hora
Písek
2:6
0:2, 1:3, 1:1
Branky a nahrávky: 36. Hemský (Rejzek), 60. Hemský (Rejzek, Prachař) - 3. Květoň (Šulčík, Novák), 7. Mošovský (Novák, Procházka R.), 22. Ježek (Květoň, Šulčík), 25. Ježek (Šulčík, Květoň), 32. Šulčík (Ježek, Procházka R.), 49. Mošovský (Suchánek, Heršálek) Rozhodčí: Čech - Klouda, Křivohlavý. Vyloučení: 9:4, navíc Česnek (KHO) - 10 minut nesportovní chování. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 451. Průběh utkání: 0:5, 1:5, 1:6, 2:6.
Kutná Hora: Kalousek (32. Malý) - Křišťan, Prachař, Bláha R., Kadlec, Florian, Beránek, Adamec, Nakládal, Veselý, Hermanský, Hemský, Sladký, Janata, Rejzek, Králíček, Česnek, Pavlík, Vylíčil, Muras, Šlejtr.
Písek: Pinkas - Mazanec, Heršálek, Procházka P., Mrkvička, Dietz, Vomela, Procházka R., Kalečík - Mošovský, Suchánek, Novák - Ježek, Květoň, Šulčík - Kořánek, Bláha M., Urbanec - Slavík, Kazatel, Stejskal.

Ohlasy trenérů

Rudolf Suchánek: „Myslím, že jsme odehráli velmi povedený zápas. Všichni hráči odvedli perfektní výkon a také v zakončení se nám velice dařilo. Byli jsme jednoznačně lepší než soupeř a vyhrát jsme si rozhodně zasloužili. Uvidíme, co přinese třetí zápas, ale pevně věřím, že na svém ledě uspějeme. Pokud budeme hrát tak jako nyní, neměl by pro nás být problém, abychom doma sérii ukončili.“

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy