6. května se před novým extraligovým ročníkem poprvé sejdou starší dorostenci k letní příprvavě

P í s e k - Čas rychle plyne a i přes to, že některým klubům skončila sezona teprve nedávno, písecký starší dorost se už začíná chystat na novou sezonu.

Už je to více než jeden měsíc, co skončila pohádková jízda vyřazovacími souboji v extralize staršího dorostu. Nyní už se však písečtí dorostenci začínají chystat na novou sezonu. Letní příprava, nedílná součást přípravy na nadcházející sezonu. Mladíci od řeky Otavy se poprvé sejdou 6.května v 17:30 na zimním stadionu, kde poté absolvují první trénink v sezoně 2013/2014, který bude probíhat mezi 18. a 20. hodinou.

Písecký starší dorost zažil v posledních dvou letech neskutečné úspěchy. Když v ročníku 2011/2012 obsadil starší dorost konečnou 6.příčku, nikdo netušil, že si o rok později bude svými velkolepými výkony říkat o postup do finále, který jen o chlup hráčům Romana Heindla a Martina Všetečky nevyšel.

Nyní však čeká na písecké lodivody obměněné mužstvo, které se letos bude skládat z ročníků 1996 a z mladšího dorostu, který uhájil extraligovou příslušnost, ročník 1997. Laťka je však po dvou veleúspěšných sezonách nastavena hodně vysoko. Dokáží nové naděje píseckého hokeje něco podobného?

Začátek letní přípravy staršího dorostu

Pondělí - 6. května

Sraz: 17:30 na ZS

Trénink: 18:00 - 20:00

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy