Zápas v Kolíně ztratil Písek ve třetí třetině

Písečtí hokejisté se v dnešním utkání 16. kola na ledě kolínských Kozlů prali o bodový zisk až do posledních minut. V úvodu utkání dostal Jihočechy do vedení Josef Urbanec, domácí však zařadili vyšší rychlostní stupeň a docela rychle vyrovnali. Ve druhé třetině branka nepadla a tak se čekalo, kdo ukáže víc vůle po výhře. Šťastnější nakonec byli Kozlové, kteří dvěma brankami ve třetí třetině odskočili do trháku. Písečtí však díky početní výhodě zásluhou Filipa Vlčka snížili na 3:2, jenže z následného tlaku se Středočeši vymanili rychlým brejkem a brankou na 4:2 v oslabení.
2. liga ČR sk. STŘED, 16, so 19.11.2016
Kolín
Písek
4:2
1:1, 0:0, 3:1
Branky a nahrávky: 10. Zumr (Malý, Hanzl), 46. Zumr (Hanzl, Krajňák), 50. Černý (Zumr, Hanzl), 57. Malý (Semirád) – 6. Urbanec (Procházka, Vlček), 55. Vlček (Urbanec). Vyloučení: 4:2. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2. 4:2.
Kolín: Koutský (Sejpal) – Hanzl, Březina, Voženílek, Skokan, Barták, Horyna, Malý "C", Semirád, Kadlec st."A", Zumr, Pipek, Krajňák, Kozák, Černý, Kadlec ml.
Písek: Kadlec (Brož) – Hřebíček, Procházka "C", Koutenský, Pavlíček, Červinský, Suda, Hanus, Urbanec, Vlček "A", Suchan, Šuhaj, Sýbek "A", Kepka, Koupal, Pašek, Rod, Drda

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy