Mizérie Písku pokračuje, tentokrát bylo nad jeho síly Vrchlabí

Písecký hokej dostal po odchodu trenéra Suchánka a hráčů Pláška s Hešem další ránu. Jako neúspěšný se totiž ukázal také zápas na ledě Vrchlabí. Naši hokejisté se navíc ani jednou nedokázali prosadit. A aby těch špatných zpráv nebylo málo, nyní čekají hráče od řeky Otavy čtyři hodně silní soupeři za sebou. V následujícím kole přivítáme adepta na extraligu - HC Slovan Ústečtí Lvi.
1.liga ČR, 20. kolo, so 20.11.2010
Vrchlabí
Písek
3:0
1:0, 1:0, 1:0
Branky a nahrávky: 3. Rusnák (Filip, Matějíček), 33. Hubáček (Hanzl, Drábek), 57. Beck (Drábek) . Rozhodčí: Přikryl - Goňa, Obádal. Vyloučení: 5:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:0, 3:0.
Vrchlabí: Koutský - Matějíček, Pácal, Poživil, Chaloupka, Drábek V., Zukal, Urban, Hanzl - Tvrdek, Filip, Rusnák - Kubeš, Bláha, Látal - Gengel, Hubáček, Beck - Drábek J., Zíma, Bezouška.
Písek: Pinkas - Výborný, Vráblík, Všetečka, Dvořák, Kalečík, Procházka - Ferebauer, Fadrný, Bauer - Kudrna, Dragoun, Luňák - Slavík, Suja, Polodna - Stejskal, Procházka, Kellner.
Hosté s novým koučem na lavičce nezačali vůbec dobře. Už ve 3. minutě si udělal prostor mezi kruhy Štefan Rusnák, dostal přesnou přihrávku od Filipa a nekompromisně zakončil k tyči.

Trenér Miroslav Krupka tak musel hned vymýšlet, jak se dostat z nepříjemné situace, píseckým hokejistům se však v útočné fázi vůbec nedařilo. Výbornými zákroky k tomu přispíval také domácí gólman Koutský.

Také Pinkas v brance hostů však dělal co mohl, a tak byl náskok Vrchlabí dlouhou dobu pouze jednogólový. Až půl hodiny po první trefě mohla Elektromont aréna znovu vybouchnout radostí. Radek Hubáček napřáhl od modré a puk přes hradbu těl proletěl až do sítě.

Normu "jeden gól za třetinu" se povedlo Vrchlabským naplnit na začátku 57. minuty, kdy se po střele Drábka prosadil z dorážky Patrik Beck a uzavřel účet utkání na 3:0.

Ani odchod trenéra Suchánka tak Písku nepomohl dostat se z herní krize, Vrchlabí se povedlo po osmi zápasech konečně vyhrát za tři body.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy