Písečtí porazili Nymburk i napodruhé

Písečtí hokejisté mají za sebou další těžkou zkoušku, kterou zvládli dobře. Další tři body si do druholigové tabulky připíšou Jihočeši díky výhře v Nymburce. Začátek utkání se nevyvíjel podle představ a v jedenácté minutě se trefili domácí Drak a Toma, za dvě minuty ovšem snížil Mošovský. V druhé části se našim hokejistům povedlo otočit vývoj utkání na 2:3, jenže v posledních dvou minutách skóre strhli ve svůj prospěch domácí, do třetí třetiny šli nymburští s jednobrankovým vedení 4:3. V poslední třetině nejprve vyrovnal Květoň a o tom, že se do Písku povezou tři body, rozhodl v padesáté sedmé minutě svým třetím gólem Karel Mošovský.
Na obrázku je střelec čtvrtého gólu píseckého týmu Tomáš Květoň.
2.liga ČR, 13. kolo, st 4.11.2009
Nymburk
Písek
4:5
2:1, 2:2, 0:2
Branky a nahrávky: 11. Drak (Sirotek), 11. Toma (Sirotek, M. Krejčík), 38. Vlach, 39. Ferebauer (Martinec) – 13. Mošovský (P. Procházka), 26. R. Procházka (Žlůva), 34. Mošovský (Slavík), 42. Květoň (Šulčík, Ježek), 57. Mošovský (Gába). Vyloučení: 3:4. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 250. Průběh utkání: 2:0, 2:3, 4:3, 4:5.
Nymburk: Hrubý - Pánek, Drak, Švácha, Krejčík, Houser, Vlach, Dvořák, Vacek, Protivný, Velechovský, Toma, Sirotek, Němeček, Martinec, Dulovec, Ferebauer, Hladík
Písek: Pinkas - Procházka P., Všetečka, Procházka R., Žlůva, Dietz, Heršálek - Vaniš, Hovora, Hájek - Ježek, Květoň, Šulčík - Míka, Suchánek, Slavík - Mošovský, Gába, Novák

Ohlasy trenérů

Rudolf Suchánek, trenér Písku: „Myslím, že je škoda, že jsme nevstřelili nějaké branky na začátku utkání, kde jsme si vytvořili několik šancí. Soupeř poté vytěžil prakticky z minima maximum a po dvou rychlých gólech šel do vedení. My dokázali zápas otočit, ale opět jsme dostali laciné branky a museli jsme tak znova zápas dotahovat. Naštěstí se nám podařil ještě jeden obrat, a to ve třetí třetině, kdy jsme se dvakrát prosadili a dokázali strhnout vítězství na svou stranu. Zase se v naší hře objevovaly chyby v obraně, kdy za sebou obránci nechávali soupeřovi hráče. Už nejedno utkání si tímto zbytečně komplikujeme. Nyní z toho byla branka a trestné střílení. Celkově ale doufám, že výhra zvedne hráčům sebedůvěru."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy