Předehrávky 22. kola začaly divoce

Tři úvodní zápasy předehrávaného dvaadvacátého kola začaly vskutku neobvyklými výsledky. Snad jen Písek s Benešovem a vzájemná remíza 2:2 se dala trochu čekat, ne však výbuch Chrudimi v Kutné Hoře. A v Kolíně dokonce domácí hráči na led proti Táboru vůbec nevyjeli, zůstali v šatnách na protest proti nevyplaceným finančním pohledávkám. Písek tak přerušil bezbodovou serii venkovních zápasů, branky za hosty dávali Kašpar a Řehoř.
2.liga ČR sk. STŘED, 22. kolo, st 12.12.2007
Benešov
Písek
2:2
1:1, 0:1, 1:0
Branky a nahrávky: 16. Svitak (Frodl), 49. Vacek (Verbík) - 9. Řehoř (Mikeska), 29. Kašpar (Mošovský).

Ohlasy trenérů

Trenér Písku Jan Rybáček:
Není to dobré, nedaří se nám. Sice jsme v zápase dvakrát vedli, ale po chybě jsme dostali první a po další druhý gól. Benešov hrál tak, jak odpovídá jeho postavení v tabulce, jenomže my jsme dnes nebyli schopní ho porazit. Možná je to tím, že hrajeme v podstatě na čtyři obránce, dnes nastoupil po dlouhé době Hauer, nebyl rozehraný a padl přes něj hned jeden gól. Jeli jsme xkrát sami na branku, ale když nedáme ani ty nejvyloženější šance, tak nemůžeme chtít nic. Bod je ztráta, alespoň, že to není další prohra….
Jsem tedy totálně nespokojený, ale nesvádím to jen na hráče, chyba může být i ve mně, třeba jsem to já, kdo je hlavně vinen za to, že se teď již delší dobu nedaří. Ale nemůžu říci, že hráči se nesnaží plnit to, co si řekneme, ale prostě to nějak nefunguje. Možná by pomohla výměna hráčů. My potřebujeme obránce, ale kde ho vzít, když hráči ve druhé lize povětšinou pracují, takže nemohou dojíždět z daleka, připadá v úvahu tak Milevsko, ale i tam nemají hráčů nazbyt. Zkrátka si musím s hráči sednout, všechno promyslet a uvidíme, jak to bude dál…

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy