Milevsko si všechny body nechalo!

V důležitém utkání o pátou příčku - i přes bouřlivé povzbuzování píseckých fanoušků ženoucích své borce do boje, nedokázali hokejisté od Otavy bodovat. Bez ohledu na následující 44. kolo základní části tak již skončí šestí. Na jednobrankové manko z páté minuty ještě odpověděl Jan Řehoř, pak už ale hra, co se týká vstřelených branek, patřila pouze domácímu Milevsku. Písečtí nyní vědí definitivně, že play-off zahájí buď v Klášterci nad Ohří nebo stejně jako loni, proti Jablonci nad Nisou. S jistotou už lze ale potvrdit, že další část své letošní druholigové sezóny odstartují, po posledním utkání s Nymburskými, na kluzišti svého budoucího soupeře...
2.liga ČR sk. STŘED, 43. kolo, so 24.2.2007, zimní stadion Milevsko
Milevsko
Písek
4:1
1:1, 2:0, 1:0
Branky a nahrávky: 5.Šperger (Štych, Bušta), 28.Žlůva (Pitel), 39.Štefan (Procházka), 45.Procházka (Šperger) - 16.Řehoř (Míka)
Rozhodčí: Ondřej - Šperl, Vavruška.
Vyloučení: 8:8 + Kašpar 10 min.
Využití: 3:0. V oslabení: 0:0.
Diváci: 750.
Milevsko: Svoboda - Procházka, Žlůva, Velíšek, Ulman, Štych, Votruba, Pitel, Štefan, Krejčí, Hamerle, Šperger, Bušta, Novotný, Suchánek, Šedivý, Šimek, Muller, Urbanec.
Písek: Kubiš - Svoboda, Veselý, Neckář, Burkoň, Procházka F., Bezouška, Hauer, Procházka M., Kořánek, Míka, Řehoř, Květoň, Mikeska, Holec, Kica, Kašpar, Muller, Pošmourný, Růžička.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy