Fotografie není přiložena

Josef Lechnýř

obránce
Narozen
7.8.2003 (20 let)
Hůl
levá
Váha
-
Výška
-

Aktuální statistiky

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Posledních 5 zápasů

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Články o hráči


Mládežnický hokej
út 8.3.2022

Na písecké juniory čekají vyřazovací boje! Jak vůbec vypadá tým vedený trenérem Volfem?

Základní část čítající dvaačtyřicet zápasů je za námi a nyní se musí juniorské organizace připravit na play-off, které startuje již zítra. Písek opanoval skupinu Jih a vyzve silný tým z Brna – Techniku. Hraje se na tři vítězné zápasy. Osud toho prvního se začne psát zítra v 18:15.

Mládežnický hokej - zápasy
po 2.3.2020

Přes tisíc diváků vidělo vysoké vítězství dorostenců!

Tak to bylo něco! Nedělní hokejové utkání nadstavbové části Ligy dorostu mělo pro písecké Krále příjemnou chuť vítězství. Do Černošic přišlo dle zápisu o utkání 1100 diváků, což je na mládežnický hokej poměrně vysoká návštěva. Písecké mladíky ale tento velký počet lidí nevystrašil, ba naopak je motivoval k pořádnému a kvalitnímu výkonu. Po první třetině bylo vedení Písku tenké 2:0, ale v následujících dvou periodách se s brankami roztrhl pytel a časomíra se zastavila za stavu 2:8. Nejvíce z píseckých dorostenců byl vidět Wimmer, který zaznamenal šest kanadských bodů. Hattrickem se blýskl ostrostřelec Lechnýř a rovněž pětibodový mač zaznamenal Kozlík, který přesně asistoval.

Mládežnický hokej - zápasy
pá 25.10.2019

Pootavské derby dorostenců skončilo těsnou výhrou Písku

Tradiční derby mezi Pískem a Strakonicemi se odehrálo v neděli. Velmi vyrovnané utkání skončilo těsnou výhrou hokejistů v žluto-modrých dresech. Na všech třech brankách domácích se podílel Wimmer, který sám dva góly dal a jeden připravil pro kanonýra Lechnýře.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy