Králové začali první fázi přípravy

Svěřenci nového píseckého trenéra Jana Trummera staršího začínají polykat první dávky přípravy na další druholigovou sezonu. V první fázi tréninků na suchu pracuje šéf střídačky Králů s dvacítkou hráčů, kterou vesměs tvoří kostra týmu minulé sezony doplněná o mladé hráče.

Do přípravy se zatím zapojili tři brankáři – písecká stálice posledních sezon Richard Kříž, člen juniorského kádru posledního ročníku Marek Kadlec a novic Ivo Svoboda, který poslední brankářské zkušenosti sbíral v univerzitním týmu Black Dogs ČB.

Mezi beky jsou zatím k dispozici obránci Vladimír Hanus, Jan Radoš, Jan Turek a Lukáš Pavlát, Jan Kurfürst, novou tváří v přípravě je mladý bek Matouš Hail, který už v minulosti písecký dres oblékal. Poslední sezonu bojoval Matouš Hail úspěšně o postup do extraligy za juniorku Motoru a také naskakoval ve 2. lize za Hronov.

Ve skupině útočníků nabírají fyzičku Lukáš Volf, Jan Matiášek, Pavel Chocholoušek, Martin Koupal, Václav Brož, Tomáš Hollar, Filip Andrle, Tomáš Rod a Yahor Hrakholski. Nechybí také junioři Lukáš Polák a Filip Cháb. O dalších pohybech v kádru a doplnění budeme průběžně informovat.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy