Martin Hauser: Jsem rád, že jsem se mohl vrátit

Jednou ze staronových tváří sestavy píseckého A-týmu je mladý brankář Martin Hauser. I když je odchovanec západočeského hokeje, do Písku se po štacích v jiných klubech podle svých slov rád vrací. V budování silnějšího týmu by měl patřit k základním stavebním kamenům.

Minulý druholigový ročník strávil Martin Hauser v Klatovech a v David Servisu České Budějovice. "Jsem rád, že jsem se vrátil do Písku. Líbí se mi plány nového vedení do budoucna a věřím že se nám je povede naplnit. S trenérem Lubošem Robem se znám už z působení v Českých Budějovicích, je to dobrý trenér a má plno zkušenostmi," kvituje novou akvizici v kabině gólman Martin Hauser.

"V každém zápase se budu snažit předvést co nejlepší výkon. Věřím že celý tým udělá vše proto, abychom co nejdříve splnili cíle nového vedení," doufá Martin Hauser. V brankovišti by se měl potkávat s parťákem Richardem Křížem. První fázi přípravy s nimi absolvoval také brankář Josef Štrobl.

"S Richardem Křížem jsme kamarádi a myslím, že si jako brankářská dvojice sedíme. Poslední sezónu, co jsme tvořili brankářskou dvojici, tak Křižáka potkávalo jedno zranění za druhým. Byla to pro něj smolná sezóna. Doufám že se nám i celému týmu bude dařit a nikoho nepotká žádné vážně zranění," věří talentovaný brankář, který je podepsán pod sympatickou a povedenou předminulou sezonou, kdy Písek sice vypadl v prvním kole play-off, ale proháněl v něm až do rozhodujícího zápasu profesionály ze Šumperka.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy