Králové vyzvou na svém ledě druhou Příbram

V první únorové sobotě čeká domácí áčko další těžký soupeř, kdy k Otavě přijede silná Příbram. Oba soupeři spolu v letošní sezóně sehráli již pět kol, kdy se v jednom utkání radoval Písek. V ostatních zápasech se dařilo lépe soupeři, který slavil vítězství ve čtyřech zápasech. Boj o další výhru a body vypukne úderem 18 hod.

Písečtí hokejisté jsou již delší dobu na předposlední pozici se ziskem 30 bodů. Na vedoucí čtyřku ztrácí více než čtyřicet bodů.

Jihočeši slavili poslední výhru v polovině ledna, kdy před svým publikem porazili China Golden Dragon 5:3. Od té doby chuť vítězství nepocítili. Postupně nestačili na Klatovy 2:7, Tábor 4:7, Kolín 1:11. Jediný bod Králové získali v Českých Budějovicích, kdy prohráli až v prodloužení 2:1.

Příbramští se drží mezi čtyřmi nejlepšími celky ve skupině Střed. Na svém kontě mají 73 bodů, což jim zajišťuje průběžnou druhou příčku.

Z pěti posledních zápasů vyhráli čtyřikrát, kdy postupně porazili 10:2 Kolín, 14:1 China Golden Dragon, 7:2 David Servis a Kobru 6:5.

Jediná prohra přišla začátkem února, kdy domácí Klatovy vyhráli 7:4.

Vzájemné zápasy:

1. kolo Příbram x Písek 3:2p.

8. kolo Písek x Příbram 5:2.

15. kolo Příbram x Písek 8:2.

22. kolo Písek x Příbram 2:10.

29. kolo Příbram x Písek 8:3.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy