Akciová společnost KOMTERM generálním sponzorem IHC Písek

P í s e k - Po skončení mistrovského utkání II. hokejové ligy IHC Písek - HC Klášterec nad Ohří byla ve V.I.P. prostorách píseckého ZS a za přítomností nejvyšších představitelů obou partnerských stran podepsána smlouva o spolupráci, jež by měla v konečném důsledku zásadním způsobem napomoci k návratu píseckého hokeje na jeho tradiční pozice. Společnost KOMTERM a.s. se tímto okamžikem stává generálním sponzorem píseckého hokeje, název společnosti se objeví v názvu klubu (IHC KOMTERM PÍSEK) i písecké hokejové areny (KOMTERM ARENA). Smlouva byla v první fázi vzájemné spolupráce uzavřena na 3 roky, výše podpory se pohybuje v jednotkách milionů (smluvní strany se dohodly, že přesnou finanční částku neuveřejní).


- KOMTERM a.s. největším partnerem hokejového klubu v Písku v jeho historii
- klub a generální sponzor deklarují společný cíl, jímž je návrat A mužstva do I. ligy ČR
- podpora KOMTERM a.s. bude významně zaměřena i na výchovu hokejové mládeže v Písku

Společným cílem obou partnerů, KOMTERM a.s. a IHC PÍSEK, je pokud možno co nejrychlejší návrat A-týmu mužů do I. hokejové ligy ČR, velký důraz bude kladen na kvalitní výchovu písecké hokejové mládeže.

Akciová společnost KOMTERM je silnou a stabilní firmou, která nabízí zákazníkům širokou škálu produktů a služeb z oblasti energetiky na českém a slovenském trhu. V současné době zaměstnává přes 350 zaměstnanců. KOMTERM a.s. vychází z osmnáctileté historie a navazuje na nejlepší tradice české energetiky. Zaměřuje se na oblast nákupu, výroby, distribuce a prodeje tepla a elektrické energie.

Akciová společnost KOMTERM navazuje na činnost firmy Milan Jelínek - KOMTERM, jež byla konstituována v roce 1990. Od té doby realizovala společnost KOMTERM přes 3 000 projektů. Výsledkem jsou stovky spokojených zákazníků na celém území České a Slovenské republiky. V roce 2000, deset let od založení firmy, vznikla na území Slovenské republiky dceřiná společnost, jejímž prostřednictvím jsou realizovány zakázky na slovenském energetickém trhu. K transformaci a změně právní formy právě na akciovou společnost došlo v březnu 2003.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy