Tři Mečiarovy góly na Písek nestačily

Tři důležité body vybojovali hráči IHC Písek na ledě Havlíčkova Brodu! Soupeř díky přesilovkovým brankám zkušeného dvaačtyřicetiletého obránce Stanislava Mečiara třikrát o gól vedl, pokaždé srdnatě bojující hosté vyrovnali. Remíza trvala až do 58. minuty, kdy se podařilo překonat brankáře domácích rebelů Nerudu Vladislavu Kubešovi. O předchozí tři "vyrovnávací" góly se zasloužili Řehoř a obránci Hauer a Pavel Procházka, Míka s Květoněm zaznamenali po dvou asistencích. Svůj první letošní zápas za Písek odehrál Petr Kica.
2.liga ČR sk. STŘED, 7. kolo, st 12.10.2005
Havl. Brod
Písek
3:4
3:2, 0:1, 0:1
Branky a nahrávky: 5. Mečiar (Třetina), 9. Mečiar (Plachý), 16. Mečiar (Zmrhal) - 7. Řehoř (Míka). 14. Hauer (Míka), 23. Procházka Pavel (Pošmourný, Květoň), 58. Kubeš (Květoň).
Vyloučení: 9:10, Využití: 2:3
Havl. Brod: Neruda Kreuzer, Cachnín, Kubát – Zmrhal, O.Včela Třetina, Plachý, P.Včela – Mečiar, Sedláček Bukáček, Klepetko, Krajíček – Meloun, Beránek Kraučuk, Kunstmüller
Písek: Pinkas – Procházka Filip, Peroutka, Hauer, Oranský, Procházka Michal, Procházka Pavel – Míka, Kořánek, Maroušek - Mikeska, Květoň, Kubeš - Řehoř, Pošmourný, Kašpar - Kica.

Ohlasy trenérů

Miroslav Šperl (trenér Písku):
Myslím, že jsme předvedli dobrý výkon. Dneska jsme hráli i proti rozhodčím, i proto se hráči semkli a příkladně bojovali, padali do střel. Mrzí mě, že takhle nehrajeme doma a dnešní zápas neviděli diváci v Písku. V první třetině jsme dostali góly z přesilovek, ale pokaždé jsme na ně dokázali odpovědět. Za stavu 3:3 jsme měli ve třetí třetině dva samostatné nájezdy Kubeše a Kořánka, ale bohužel jsme je neproměnili. Řekl bych, že jsme měli při hře pět na pět navrch a ten vítězný gól Kubeše na 4:3 jsme si zasloužili. V závěru jsme hráli ještě v oslabení po vyloučení Oranského, které domácí umocnili odvoláním brankáře, naštěstí jsme bojovností a houževnatou hrou výhru udrželi.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy