Kohouti si vystříleli jasnou výhru proti Písku

Ve svátečním dni vyrazilo mužstvo Písku do bojů k Jordánu. Stejně jako v prvním vzájemném duelu se hosté nedokázali ani jednou prosadit. Kohouti se po pěti vstřelených brankách mohli radovat s další výhry proti svému soupeři.V utkání rozhodly přesilovky, které Kohouti dokázali čtyřikrát využít. Nejproduktivnějším hráčem byl Černý, který nastřílel hattrick. Dalšími střelci byli Matušík s Urbancem. Velký podíl na výhře měl i Klestil, který nepustil za svá záda ani jeden puk.
2. liga ČR sk. STŘED, 11. kolo, so 28.10.2017, Zimní stadion města Tábor
Tábor
Písek
5:0
1:0, 2:0, 2:0
Branky a nahrávky: 14. Černý K. (Pechánek, Kadilák), 38. Černý K. (Heřman), 39. Matušík (Urbanec, Heřman), 52. Černý K. (Blažek, Heřman), 54. Urbanec (Černý T., Březina). Rozhodčí: Hornáček – Vavruška, Šimánek. Diváci: 1683. Vyloučení: 7:6. Využití: 2:0. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 1:0, 2:0, 3:0, 4:0, 5:0.
Tábor: Klestil (Novák D.) – Raitetrman, Havran, Černý K. "A", Duben, Černý T., Dvořák, Pípal – Heřman, Pechánek, Pospíchal, Seidl "A", Matušík "C", Urbanec, Blažek, Březina, Škrdleta, Kadilák, Syrovátka.
Písek: Kříž ( Štekr) – Polata "A", Parýzek "C", Hřebíček, Hanus "A", Červinský, Suda, Turek, Hora – Pašek, Pouch, Novák A., Koupal, Ciboch, Vlk, Drda, Medek, Jiřinec, Rod, Strnad.

Písecké mužstvo odcestovalo ke svému tradičnímu soupeři k Jordánu. Podle dosavadních výsledků byl jasným favoritem Tábor. Už v první minutě se Kříž pořádně zapotil. Zlikvidoval ránu od modré a následnou šanci Blažka. V sedmé minutě zachytal skvěle Klestil a zmařil pěknou akci hostů. Osm minut před koncem úvodní části zazvonila tyč. Po pěkné střele bývalého hráče hostů Urbance. Ve 14. minutě Kohouti otevřeli skóre. Od modré čáry vypálil nechytatelnou ránu Černý a vsítil puk do klece Kříže. Po úvodní části šel domácí celek do kabin klidnější za stavu 1:0.

Čtyři minuty po začátku prostředního dějství se do obrovské šance dostal Duben, ale hostující gólman zasáhl včas. Druhou tyčku v zápase tentokrát nastřelil Heřman. Táborští hokejisté zvyšují náskok na 2:0 v přesilové hře pět na tři. Prosazuje se znovu Černý pěknou střelou z kruhu. Po další příležitosti je to už o tři branky. Parádní nahrávku poslal Urbanec volnému kapitánovi Matušíkovi, který se prosadil do odkryté klece. V poslední minutě druhé třetiny se kotouč povaloval na brankové čáře. Písečtí si puku včas všimli a dokázali vyhodit do bezpečí.

V poslední třetině se čekalo na další branku do 52. minuty. Přesilovku využil Černý, který dokázal nastřílet před domácím publikem hattrick. Poslední změna stavu přišla šest minut před koncem zápasu. Po úniku ve vlastním oslabení se dokázal se štěstím prosadit Urbanec, který dříve oblékal dres právě Písku.

Táborský výběr tak deklasoval svého soupeře pěti přesnými zásahy a zaslouženě vyhrál. Brankář domácího týmu Klestil si připsal čisté konto.

Písečtí tak od Jordánu odjíždějí bez bodu a bez vstřeleného gólu.

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy