Mladší dorost nevyzrál na Třebíč

Zápas zvládl lépe hostující tým, největší podíl má na výhře brankář Dobrovolný, který lapil spousta gólových příležitostí. Písek se sice dostal v úvodu utkání do vedení zásluhou Novotného, třemi trefami do přestávky ale hosté zcela otočili kormidlem zápasu a své vedení ve zbytku střetnutí uhlídali.
Liga mladšího dorostu, 3. kolo, ne 5.2.2017, Zimní stadion Písek
Písek
Třebíč
1:4
1:3, 0:0, 0:1
Branky a nahrávky: 6. Novotný - 10. Spilka, 16. Mojdl, 16. Mojdl (Vedral), 45. Vedral (Spilka). Rozhodčí: Šperl - Mitáš, Streďák. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 69. Průběh utkání: 1:0, 1:4.
Písek: Buchta - Brož, Keřka, Kroupa, Řezáč, Kacbunda, Kajtman, Šuhaj, Dub, Kouba, Kocour, Vokoun, Pechlát, Novotný 'C'
Třebíč: Dobrovolný - Dvořák 'C', Marek, Vlk, Němec, Vedral, Mojd, Průša, Spilka, Svoboda, Kotačka, Doležal, Čtveráček

Do utkání vstoupila lépe Třebíč, která se postarala o první šance zápasu. Ovšem o první branku se postaral domácí Matěj Novotný, který se po vhazování nejlépe zorientoval, obešel jednoho protihráče a bekhendovou střelou překonal brankáře. Písek se ze vstřelené branky neradoval příliš dlouho a v desáté minutě vyrovnal stav utkání Spilka. Na druhý gól v utkání měl spadeno Matěj Novotný, který obešel obránce, ale brankář nepropustil puk do sítě. Třebíč využila velkou chybu domácích hráčů a z mezikruží poslal puk za Buchtovo záda Mojdl. To však nebylo od Třebíče všechno, ihned z následující akce se prosadil Mojdl, který zvýšil náskok svého týmu o dvě branky.

Začátek druhé třetiny patřil hlavně hostům, kteří určovali tempo hry. V oslabení se do samostatného úniku dostal Matěj Novotný, ale na brankáře Dobrovolného nevyzrál. Zbytek druhé třetiny se nesl v duchu nepřesnosti, protože každý začátek akce skončil u soupeřovo obránců.

Úvod třetí třetiny pokračoval v klidném tempu jako druhá. Za pět minut se vše změnilo a hosté navýšili svůj náskok. Vedral se vyskytl osamocený před brankářem Buchtou a neměl problém poslat puk do brány. Písek však nevěšel hlavu a pokoušel se vstřelit gól. Nejblíže tomu byl Šuhaj a Novotný, ale brankář Dobrovolný byl proti a všechny střelecké pokusy zlikvidoval. Pokud puk nezastavil brankář Dobrovolný, tak se o to postarala tyč, na vlastní kůži to pocítil kapitán Novotný. Třebíč si dokázala zbytek zápasu pohlídat a zaslouženě vítězí.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy