Starší dorost nestačil na Mladou Boleslav

Mladá Boleslav dnes přivítala na svém ledě Písek. Domácí výběr si zápas od začátku hlídal a hosté nakonec nedali ani jeden gól. Zápas skončil jasným výsledkem 5:0. Brankář Haas pochytal všechny střely Písku a připsal si tak čisté konto do svých statistik. Tým hostů tak prohrál už šestý zápas za s sebou.
Extraliga staršího dorostu - sk. STŘED, 19. kolo, pá 4.11.2016, ŠKOENERGO Aréna
Mladá Boleslav
Písek
5:0
2:0, 1:0, 2:0
Branky a nahrávky: 7. Foerster (Flynn, Kučera), 9. Čermák (Jindra, Dlabola), 32. Dvořák (Hrachovec), 41. Flynn (Kučera, Dlabola), 50. Nepokoj (Kučera). Rozhodčí: Velčovský, Maštalíř, Svoboda. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:0. Diváci: 35. Střely na branku: 63:32. Průběh utkání: 2:0, 3:0, 5:0.
Mladá Boleslav: Haas (V. Marek) – Beneš, P. Novák, Dlabola (A), Imlauf, Homolka, Nepokoj, Červenka – Foerster, Čermák, Dvořák, Křížek (C), Hrachovec, Šípek, Havelka, Flynn, Jindra, Moravčík, Kučera.
Písek: Kříž (Buchta) – Kopenec, Pokorný, Kukla, Lang (A), Hromada – Waller, Vokoun, Hakl, Norris, Pejša, A. Novák (C), Přibyl, Stauber, Měchura, Pechlát.

Mladá Boleslav se ujala vedení už v sedmé minutě. Úvodní branku zápasu vstřelil Foerster, který pálil do odkryté branky Kříže. O dvě minuty později navýšil náskok svého týmu Čermák. Domácí tak po deseti minutách měli pohodlný náskok 2:0. Hosté měli několik šancí, ale v první třetině nedokázali překonat Haase.

V druhé třetině měl velkou šanci hostující Stauber, ale nedokázal trefit přesně odkrytou klec. V 32. minutě přidal gól domácí Dvořák, který střelou z velkého úhlu překvapil Kříže. na obou stranách bylo několik šancí, ale gól z nich nepadl. Po čtyřiceti minutách tak domácí tým vedl už 3:0.

Hned v první minutě poslední třetiny se přesně trefil Flynn mezi betony hostujícího brankáře. Poslední gól v zápase dal Nepokoj v padesáté minutě, který se trefil v přesilové hře. Hostující výběr se snažil dát alespoň jeden gól, ale nakonec domácí brankář Haas pochytal všech 32 střel a připsal si čisté konto.

Mladá Boleslav tak jasně přehrála hostující výběr a v tabulce je na čtvrté pozici. Písku se zatím nedaří a se čtyřmi body zůstává poslední.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy