Vysoká prohra v Kolíně. Ztráta David Servisu ale Písku zaručila play-off

Kolínští Kozlové se s partou píseckých hokejistů v utkání 34. kola 2. ligy moc nemazali a z ledu ji vyprovodili výsledkem 7:0. Písek tak podruhé v sezóně vyšel v zápase střelecky naprázdno. Naposledy se mu to stalo na konci první čtvrtiny základní části v Táboře. Malou náplastí pro Písek může být prohra David Servisu s Nymburkem, která definitivně potvrdila píseckou účast v play-off.
2. liga ČR sk. STŘED, 34. kolo, so 11.2.2017, Zimní stadion Kolín
Kolín
Písek
7:0
0:0, 5:0, 2:0
Branky a nahrávky: 9. Kozák (Semirád, Hanzl), 32. Havelka (Černý, Pilný), 33. Malý (Panna, Hanzl), 36. Březina (Semirád, Hanzl), 40. Černý (Kozák, Zumr), 43. Netušil (Kadlec A.), 53. Skokan (Kadlec A.). Vyloučení: 2:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 699. Průběh utkání: 7:0.
Kolín: outský (Sejpal) – Hanzl, Březina, Skokan, Barták, Havelka, Labuta, Netušil – Malý "C", Semirád, Kadlec J. st. "A" – Zumr, Panna, Morkes "A" – Pilný, Černý, Kozák – Kadlec J. ml., Kadlec A.
Písek: Kadlec (36. Hauser) – Hřebíček, Hanus, Červinský, Koutenský, Dvořák, Procházka, Frühauf, Urbanec, Koupal, Bárta, Šuhaj, Pašek, Drda, Rod, Strnad, Jiřinec.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy