Písečtí natočili Humpolci hořkou desítku

Ačkoliv se jim nevydařil samotný úvod utkání, nakonec si došli pro hladké vítězství. Hokejisté Písku se v sobotním střetnutí střelecky rozvášnili a svého soupeře, který usiluje o pozice zajišťující play-off, odeslali domu s desítkou. Zápas přinesl mimo jiné také jubilejní stou vstřelenou branku Píseckých v sezoně. Tu zaznamenal ve 46. minutě sobotního utkání kapitán mužstva Jan Sýbek.
KL mužů 2014/2015, 21. kolo, so 31.1.2015
Písek
Humpolec
10:1
0:1, 5:0, 5:0
Branky a nahrávky: 22. Volf (Ciboch), 27. Řehoř (Hřebíček), 32. Sýbek (P. Procházka, Slavík), 33. Jungbauer (Kudrna), 35. Novák, 41. Jungbauer (Sýbek), 44. Řehoř (Ciboch), 46. Sýbek (Slavík), 47. P. Procházka (Řehoř), 57. Ciboch (Koutenský) – 2. Vitera (Zour). Rozhodčí: F. Svoboda - Streďák, Vondráček. Vyloučení: 4:6, navíc Slavík (PIS) - 10 min. OT za nesportovní chování. Využití: 2:0. V oslabení: 2:0. Diváci: 300. Průběh utkání: 0:1, 10:1.
Písek: Pipek (41. Kafka) – Volf, Kudrna, P. Procházka, Jirků, Tajbl, Hřebíček, Koutenský – Slavík, Jungbauer, Sýbek, Řehoř, Novák, Šimoník, Duchoň, Ciboch, Vlk.
Humpolec: Jan Zour (47. Mikuš) – Hurda, Zour, Zaňák, Šerák – Holec, Hřeben, Hynek, Dvořák, Hubata, Vitera, Bříza
Reportáž z utkání připravujeme...

Ohlasy trenérů

Roman Vlček, trenér Písku: "Soupeř přijel jen s dvanácti hráči. Podcenili jsme první třetinu, ale potom jsem si to v kabině vyříkali, takhle by to nešlo. Ve druhé třetině jsme dali pět gólů a asi bylo rozhodnuto. Takhle už jsme podcenili zápas v Humpolci, kde jsme nakonec prohráli 5:2. Po druhé třetině jsme prostřídali gólmany, Pipkovi nebylo dvakrát dobře, tak pošetřil síly. Chyběli nám čtyři hráči základní sestavy, ale na play-off by se měli dát dohromady."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy