Písek potvrdil roli favorita a postupuje do semifinále! O vítězství v Humpolci rozhodl v první třetině

Před utkáním se objevovaly jisté spekulace o síle soupeře z Vysočiny. Ty však již v první třetině smetli ze stolu svými góly Gába a Sýbek, kteří tak rozhodli o postupu do dalšího kola play-off. Již v pátek se příznivci píseckého hokeje mohou těšit na další kolo vyřazovacích bojů, které začne v 19:00.
KL mužů 2013/2014, ČF2, ne 9.2.2014
Humpolec
Písek
0:2
0:2, 0:0, 0:0
Branky a nahrávky: 12. Gába (Řehoř), 17. Sýbek (Řehoř, Kořánek). Rozhodčí: Slavík, Hamr – Brůha, Němec P. Vyloučení: 5:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 240. Průběh utkání: 0:0, 0:2.
Humpolec: Zour – Hřeben, Dolejš, Holec, Lazorišák, Dvořák T., Bříza, Štěcha, Knězů, Brychta, Doubek, Kočí, Šerák, Zeman, Zaňák, Hurda "C", Hubata.
Písek: Mazúch – Mazanec "C", Jirků, Burkoň "A", Neckář "A", Procházka, Hřebíček, Tajbl – Sýbek, Kořánek, Řehoř – Jungbauer, Stropnický, Nikodem – Korous, Gába, Volf – Šimoník.

Ohlasy trenérů

Jindřich Setikovský, trenér Písku: "Do dnešního zápasu jsme vstoupili aktivně. Na domácích hokejistech bylo vidět, že už jim chyběly síly. Nedokázali hrát takový hokej, jaký předváděli v prvním zápase. Jejich výkony stály na vynikajícím gólmanovi, který chytal opravdu skvěle. My jsme dnes ale předvedli jistý výkon, podržel nás i gólman Mazúch. Soupeř hrozil v přesilovkách, ale ve hře pět na pět jsem neměl žádný strach."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy