Fakta a ohlasy z vítězného vystoupení v Kotlině

Že by mohla série porážek skončit na ledě Havlíčkova Brodu, to asi čekal málokdo. Poslední vzájemná utkání ovládl prakticky vždy tým z Vysočiny. Neoblíbený soupeř píseckých hokejistů se však poslední dobou rovněž trápí - tentokrát dobýval píseckou branku hájenou Cikánkem po celých šedesát minut marně. Jihočeši uspěli díky jedinému přesnému zásahu, který zaznamenal v úvodním dějství obránce Klement.
1.liga ČR, 13. kolo, st 17.10.2012
Havl. Brod
Písek
0:1
0:1, 0:0, 0:0
Branky a nahrávky: 7. Klement (Sedláček, Strnad). Rozhodčí: Doležal - Guth, Rittich. Vyloučení: 2:8, navíc Semrád (Písek) 10 minut OT. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 752. Průběh utkání: 0:0, 0:1.
Havl. Brod: Dolejš - Morava, Blažek, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík, Ostrčil, Novotný - P. Polodna, Endál, Knotek, Fiedler, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Havel, Štěpánek, Stehlík, Musil.
Písek: Cikánek – Boháč, Semrád, Kameš, Makovský, Růžička, Klement, od 41. navíc Drtil – Sedláček, Šperger, Strnad – Slavík, Vaniš, Marek – Kučera, Polodna, R. Heřman – Homolka, Vlček, Markulinec.

Ohlasy trenérů

Karel Dvořák (HC Rebel Havlíčkův Brod): Samozřejmě se mi to nehodnotí dobře. Jde o ten výsledek - 0:1, to je špatné. Bohužel, my jsme přestali dávat góly. Náš průměr za poslední zápasy je snad branka na utkání, ale kdyby dneska padla, tak by měla cenu zlata. Nám dávala góly jedna pětka, která se nám rozpadla a od té doby to nejsme schopni přetlačit. Kluci však makali, snažili se, ale bohužel, dnes při nás nestálo štěstí a je to další porážka v řadě. V sobotu si myslím, že to bude obdobné, jelikož přijede opět soupeř, který bude dobře bránit, jehož bude těžké provalit. Já však věřím, že když budeme dobře hrát a makat, tak se k k nám to štěstí vrátí.

Jiří Kudrna (IHC Písek): My jsme teď měli dlouhou šňůru proher a přijeli jsme sem s cílem zastavit ji. Řekli jsme si, že se pokusíme podat bojovný výkon na hranici našich možností. Za dnešek musím pochválit kluky od prvního do posledního za to, že do zápasu dali opravdu všechno. Víme, že jsme měli velkou dávku štěstí, ale naši hráči zkrátka podali výborný výkon, odmakali to a navíc nám vzadu zachytal výborně brankář Cikánek. Jsme šťastní, že po několika zápasech, kdy jsme měli šanci bodovat, se k nám to štěstíčko otočilo, a že si od takto silného soupeře odvážíme tři body.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy