Extraliga mladšího dorostu, 13. kolo, ne 6.11.2011
Plzeň
Písek
6:2
1:1, 1:0, 4:1
Branky a nahrávky: 14. Krliš, 33. Muchka (Beneš), 46. Vlček (Švarc, Hůlka), 47. Jakubec, 52. Polívka, 59. Suchý - 9. Vráblík (Duchoň), 56. Duchoň (Kajtman, Šuhaj). Rozhodčí: Sýkora - Malá, Kotyza. Vyloučení: 4:8. Využití: 3:0. Diváci: 37. Střely na branku: 44:20. Průběh utkání: 0:1, 5:1, 5:2, 6:2.
Plzeň: Štekr - Hůlka, Kaňák, Muchka, Pokorný J., Polívka, Starý, Walter - Beneš, Hajšman, Jakubec, Kokoška, Krliš, Krystl, Martykán, Opava, Suchý, Vlček, Švarc, Vracovský.
Písek: Pechek - Červinský, Kajtman, Kločko, Koutenský, Turek - Bednařík, Duchoň, Jiřinec, Křenek, Pixa, Pokorný M., Polanský, Volf, Vráblík, Šuhaj.

Indiáni začali duel aktivně a po dvou minutách se dočkali přesilové hry, když na trestnou lavici usedl hostující Jiřinec, který se provinil hákováním. Domácí ale přesilovku nevyužili, a tak se vedení ujali Písečtí. Po Duchoňově nahrávce skóroval v deváté minutě Natan Vráblík - 0:1. I druhý trest šel na triko KOMTERMU a tentokrát indiáni už nezaváhali, přesilovku ve vyrovnání přeměnil Václav Krliš - 1:1. Písečtí faulovali i do třetice, v tomto případě už bránící čtveřice zvládla svoji práci, takže se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Ve druhé části se svého prvního trestu "dočkali" i domácí, ale Písek Walterovo sekání nepotrestal. To indiáni při dvouminutovce jediného střelce hostů znovu udeřili a Martin Muchka strhl vedení na domácí stranu - 2:1. Poté se s tresty téměŕ roztrhl pytel, minutu po sobě přisedli k trestoměřičům hostující Koutenský a domácí Martykán. Červinský se svého menšího trestu nedočkal, po jeho zákroku indiáni jeli trestný nájezd, ale nedali! A tak si do kabin odnesli jen těsný náskok.

Písečtí se z trestů nepoučili a faulovali dál. A indiáni trestali. Ve 46. minutě při trestu Kločka poslal svůj tým do dvoubrankového vedení Lukáš Vlček - 3:1. Domácí se radovali brzy znovu, přesně za 57 vteřin. To se prosadil Jan Jakubec - 4:1. Poté následovaly krátce za sebou tresty hostujícího Kajtmana a domácího Hajšmana, ve hře čtyři na čtyři se indiáni prezentovali velice aktivně a už pak při plném počtu hráčů na obou stranách zvýšil náskok Západočechů Ondřej Polívka - 5:1. Indiáni mohli zápas proměnit na exhibici při dalším píseckém trestu, ale bylo to právě naopak. Hosté nejenže se tentokrát ubránili, ale po uplynutí dvou minut se sami prosadili, skóre korigoval Jiří Duchoň - 5:2. Poslední slovo však stejně nakonec patřilo domácím, 103 sekund před závěrečnou sirénou stanovil konečné skóre Filip Suchý - 6:2.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy