Písečtí vstřelili první branku, nakonec ale na body nedosáhli!

Hokejisté Písku v desátém kole nestačili na celek Mělníka. Přitom to byli právě Jihočeši, kteří šli hned ve druhé minutě zásluhou kapitána Bláhy do vedení. Domácí mužstvo ale dokázalo během úvodní dvacetminutovky otočit vedení na svoji stranu a v prostřední třetině si kádr Mělníka vyprodukoval postupně tříbrankové vedení. V závěrečné třetí části Novák bleskurychle vstřelil kontaktní branku, hlouběji ale svěřenci Rybáčka a Malého neohrozili vedení domácích. V posledních minutách ještě obě mužstva zaznamenala po jedné brance, to už ale nic nezměnilo na tom, že body zůstanou u soutoku Labe s Vltavou. Pro písecké mužstvo pokračuje druhá liga již v úterý, kdy se u Otavy představí Nymburk.
2.liga ČR, 10. kolo, so 25.10.2008
Mělník
Písek
5:3
2:1, 2:0, 1:2
Branky a nahrávky: 6. Jakeš (Kalivoda), 17. Kašák (Tondr), 31. Vrzal (Nosek), 38. Krejčí (Kašák), 60. Příhoda - 2. Bláha (Slavík), 41. Novák (Novotný), 60. Bláha (Burkoň). Vyloučení: 5:6. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 23:29. Průběh utkání: 0:1-1:1-2:1-3:1-4:1-4:2-5:2-5:3.
Mělník: Vokurka - Kala, Krejčí, Vrzal, Boháček, Klaban, Kašák, Příhoda, Drbohlav, Kala - Kalivoda, David, Nosek - Vach, Sladký, Tondr - Jakeš, Freisler, Ambroz
Písek: Kubiš (od 38. Pinkas) - Burkoň, Svoboda, Procházka P., Kalečík, Martinka, Procházka F., Bílek - Novotný, Míka, Pitel, Bláha, Hovora, Slavík, Ježek (Bican), Vondřich, Novák

Kateřina Kofroňová - Hned od počátku se v Mělníku začlo ve velmi svižném tempu. Začátek lépe využili hosté, když hned ve druhé minutě skóroval kapitán Milan Bláha po nahrávce Slavíka - 0:1. V šesté minutě ovšem přišlo vyrovnání, když se Jakeš trefil za Kubišova záda - 1:1. V sedmnácté minutě už Mělničtí zcela přebrali kontrolu nad zápasem. Na 2:1 zvyšoval Kašák.

Prostřední část byla zcela v režii domácích, i když utkání neztrácelo na atraktivitě a Písečtí rozhodně svůj boj nevzdávali. V jednatřicáté minutě hostům ovšem srazil hřebínek Vrzal, když zvyšoval na dvoubrankový náskok - 3:1. V šestatřicáté minutě postihlo muže v modrožlutých barvách velmi nespravedlivé vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě, přičemž hráč ještě ani nestihl vylézt ze střídačky. Tento trest šel za písecké odpykat Slavík. Tuto přesilovku domácí využili a tak v osmatřicáté minutě posílil náskok mělnického mužstva Krejčí - 4:1. Hned po tomto gólu byl z písecké branky odvolán brankář Filip Kubiš a zbytek utkání tak závisel na Michalu Pinkasovi.

Ani ve třetí třetině a s velmi nepříznivým skóre se písečtí muži nevzdávali. Hned na úvod, v jednačtyřicáté minutě, se po nahrávce Novotného trefil Novák, upravil na 4:2 a vlil na píseckou střídačku trochu naděje. V devětapadesáté minutě si písecký kouč pro své mužstvo vyžádal time out a po něm vyzkoušel hru bez brankáře, která byla ovšem potrestána gólem mělnického Příhody - 5:2. Poslední gólovou akcí byla už jen kosmetická úprava stavu ze strany hostí. Stav 5:3 zařídil svou střelou Milan Bláha. Na konci utkání se už jen Vladimír Novák dostal do celkem slušné bitky, za což si vysloužil vyloučení do konce utkání za hrubost. I přes velikou a neutuchající bojovnost se píseckým nepodařilo přivézt z Mělníka žádné body.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy