Písečtí v neznámém Benešově neuspěli

Po šňůře čtyř výher v přípravných utkáních A-týmu přišla také čtyřzápasová série - bohužel prohraných zápasů. Písečtí ji zkompletovali na ledě druholigového Benešova, s nímž se nově budou setkávat při soutěžních utkáních v naší skupině Střed. Benešov dosáhl dvoubrankové výhry také proto, že píseckému týmu chybělo několik opor v čele s Mošovským, Filipim, Květoněm nebo Kořánkem. Zápas odchytal brankář Michal Pinkas. Již ve středu čeká na svěřence trenérů Rybáčka a Malého další přípravný zápas - doma přivítají Milevsko.
přípravné zápasy A-týmu, přípr., ne 2.9.2007, Zimní stadion Písek
Benešov
Písek
2:0
1:0, 0:0, 1:0
Písek: Pinkas - Burkoň, Svoboda, Kříž, Vokatý, F. Procházka, Kalečík, M. Procházka - Řehoř, Míka, Nikodém - Růžička, Vondřich, Novák - Kica, Kašpar, Pošmourný

Ohlasy trenérů

Trenér Písku Jan Rybáček:
"Opět jsme postrádali dost hráčů, takže naše sestava na tři pětky byla hodně podobná té z předešlých utkání. Benešov jsme příliš neznali, ale ukázal se jako klasický druholigový soupeř, dá se říct, že nás ničím nepřekvapil. V první třetině jsme dostali po hrubé chybě gól, hra byla většinu zápasu vyrovnaná, ale nám se vstřelit gól nepodařilo. Až těsně před koncem nám soupeř ujel a zvýšil na dva nula. Mužstvo si zaslouží pochvalu, jak bojovalo a do poslední chvíle se rvalo o remízu."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy