Škoda! Nymburk utekl Písku z lopaty

Velmi dramaticky se vyvíjel zápas Nymburka s Pískem. Nejprve domácí dostal do vedení Plíhal. Tím vyprovokoval hosty k razantní odpovědi a Míka, Holec a Filipi protáhli ještě v první třetině domácím divákům obličeje. Ve druhé třetině se obě strany rozešly smírně 1:1, stříleli ex-písecký Šimek a Václav Kašpar. Třetí třetina však přinesla nymburský uragán a dvě branky v písecké síti. Protože v prodloužení se již gólově nikomu nevedlo, body se dělily. Ve středu Písek pokračuje dalším venkovním zápasem ve Strakonicích. Doplněno o komentář trenéra Rybáčka!
2.liga ČR sk. STŘED, 33. kolo, st 17.1.2007
Nymburk
Písek
4:4
1:3, 1:1, 2:0 - 0:0
Branky a nahrávky: 2. Plíhal (Jágr, Lipták), 24. Šimek (Kos), 46. Hertl (Kos), 48. Kos (Šimek) - 5. Filipi (Holec, Květoň), 14. Holec (Květoň, Filipi), 15. Míka, 30. Kašpar (F. Procházka, Kica) Rozhodčí:Nečas - Arazimová, Orlický
Vyloučení: 5:7, navíc Kosejk (N), Kořánek (P) 10 min. os. tr.
Využití: 1:1
Oslabení: 0:0
Diváků: 300
Nymburk: Kremina (od 21. Matoušek) - Kos, Kříž, Zeman, Kosejk, Sem, Plíhal, Krejčík - Dvořák, Šimek, Ludvík - Culka, Nýč, Hertl - Jágr, Lipták, Dulovec - Martinec, Maršík
Písek: Pinkas - Neckář, Burkoň, Svoboda (do 30.min), Bezouška, Procházka F., Procházka M. - Kořánek, Míka, Řehoř - Květoň, Filipi, Holec - Kica, Kašpar, Maroušek.
Trenér Písku Jan Rybáček: My jsme dostali první gól dost rychle, nedokázali jsme totiž pokrýt hráče při buly v obranném pásmu. Nicméně jsme se rychle vrátili do zápasu, protože jsme dali gól a pak rychle odskočili na tři jedna. Myslím, že jsme v první třetině hráli docela slušně dozadu, ve druhé jsme rychle dostali na tři dva, ale zase jsme odskočili na čtyři dva. Ta naše hra pokračovala v duchu první třetiny, tedy hráli jsme docela zodpovědně. Před poslední třetinou jsme si řekli, že musíme hrát zodpovědně dál a pokračovat v kvalitním výkonu, ale nepodařilo se nám to udržet. Dostali jsme dvě branky a soupeř nám to zremizoval. Na jednu stranu jsme rádi, že jsme z venku přivezli bod, ale podle vývoje zápasu nás to mrzí, že jsme tři body neudrželi. Ale dělali jsme chyby a to především v obranné činnosti.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy