Písek postoupil mezi poslední čtyři!

Bilance Písku v play-off? Šest zápasů a šest vítězství! Takovouto spanilou jízdou se zatím může pochlubit pouze Havlíčkův Brod, ostatní mužstva klopýtají. Písek ukončil Řisutským sezónu hned po třech vzájemných zápasech, žádný z trojice však nenesl vizitku jednoduchý. Ten poslední byl možná nejtěžší. Zkušení domácí párkrát dokázali Písek přimáčknout a jen několik fantastických zákroků Filipa Kubiše drželo Řisuty na uzdě. Přišlo prodloužení a rozhodnutí stále nepřicházelo. Již se vše schylovalo k samostatným nájezdům, když se poprvé v sérii trefil Jan Řehoř a rozhodl.
2.liga ČR sk. STŘED, ČtvrF, st 22.2.2006
Řisuty
Písek
1:2p
0:1, 1:0, 0:0 - 0:1
Branky a nahrávky: 24. Ullrych (Ibl) - 5. Mikeska (Oranský), 69. Řehoř (Kašpar).
Písek: Kubiš - Svoboda, Veselý, Filip Procházka, Oranský, Pavel Procházka, Michal Procházka, Peroutka, Filip Procházka - Řehoř, Míka (21. Štefan), Kořánek - Kubeš, Mikeska, Květoň - Holec (41. Pošmourný)

Ohlasy trenérů

Karel Slabý (trenér Písku): Tak popravdě jsme sehráli dost nepovedené utkání, byl to pro nás velmi těžký zápas. Naštěstí to dopadlo, tak jak to dopadlo, a jsme za to hrozně rádi. Hráči působili dost unaveným dojmem, vůbec nevím proč, ale byl to již třetí těžký zápas v šesti dnech. Můžeme jen děkovat brankáři Filipu Kubišovi, který opět nastoupil a předvedl vynikající výkon. Řisuty nebyly lepší, ale měly více vyložených šancí a při nich nás Filip podržel. V týmu však po postupu vládne spokojenost, hráči dostanou teď delší volno. Uvidíme, kdo na nás vyjde, je tam dost překvapivých výsledků, každopádně potrénujeme a vlítneme na to, ať už bude naším dalším soupeřem kdokoliv.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy