Písek skončil po základní části II. ligy třetí

Po základní části skupiny Střed 2. ligy patří píseckým hokejistům konečná třetí příčka za Havlíčkovým Brodem a dnešním přemožitelem z Vrchlabí. Ve 34 kolech dosáhli 66 bodů, vstřelili rovných 120 gólů a inkasovali 74krát.
V sobotu ve Vrchlabí se hrál pohledný hokej, přestože oba týmy měly v tabulce své již jisté a šlo tedy především o to předvést se před play-off v dobrém světle. Stejně jako v posledním zápase v Havlíčkově Brodě vstřelili Písečtí první a zároveň jedinou branku, poté znovu třikrát inkasovali. Nezabránil tomu ani mladý brankář Filip Kubiš, který dostal přednost před odpočívajícím Pinkasem. Dva góly domácích vstřelil talentovaný Slovinec Rok Pajič, který před třemi roky působil v písecké juniorce.
O našem soupeři v prvním kole play-off se rozhodne až zítra při zápase Sokolova v Lounech - pokud v něm hosté získají jeden bod a víc, přisoudí Písku za soupeře Baník Most, v opačném případě se mohou těšit na úterní výlet k Otavě.
2.liga ČR sk. STŘED, 34. kolo, so 4.2.2006
Vrchlabí
Písek
3:1
0:0, 2:1, 1:0
Branky a nahrávky: 31. Pajič (Tvrzník, Měrtl), 33. Pajič (Měrtl, Tvrzník), 42. Matějíček (Plodek) - 29. Pošmourný (Míka, Kica).
Písek: Kubiš – Svoboda, Veselý (od 41. min Hauer), Oranský, Pavel Procházka, Neckář, Filip Procházka – Řehoř, Kašpar, Kořánek – Květoň, Mikeska, Kubeš – Kica, Pošmourný, Míka - od 41. min navíc Holec a Štefan

Ohlasy trenérů

Karel Slabý (trenér Písku):
Stejně jako v Havlíčkově Brodě jsme se dostali do vedení první my, ale potom jsme dvakrát inkasovali v oslabení. Zvlášť ten druhý gól byl hodně nešťastný, kdy jsme si puk do branky tečovali sami. Myslím si, že jsme opět odehráli velmi dobré utkání, hráli jsme zezadu, poctivě jsme bránili, čekali na brejky a snažili se je zakončovat. Tyto rychlé protiútoky i další příležitosti se nám ale nedařilo proměňovat, chyběla tomu přesnější a častější střelba. Také bych možná mohl klukům vytknout, že v určitých fázích málo kombinovali nebo že hráli příliš po křídlech a pak před brankou chyběli, ale jak říkám, myslím že jsme celkově předvedli dobrý výkon. V brance dostal tentokrát prostor Filip Kubiš a do sestavy se vrátili David Míka a Lukáš Hauer.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy