Dva dny a dva úspěchy mladých Králů!

Ne každý strávil letošní Velikonoce jarními radovánkami a ochutnávkami tradičních pokrmů. Například mladí Králové z Písku ročníku 2012 absolvovali hned dva turnaje. A vedlo se jim skvěle. O velikonoční neděli vyhráli turnaj v Třemošné, o den později brali stříbro v Jindřichově Hradci.

V prvním případě nastříleli ze všech týmů nejvíc gólů a uhráli zasloužené první místo. Zapsali jedinou prohru 7:6 s domácí Třemošnou. V pondělí pak u Vajgaru vybojovali druhý flek z šesti týmů. V boji o medaile vyhráli zápas gólem v poslední vteřině. Porazili Motor České Budějovice, Jindřichův Hradec a Litoměřice, remizovali s Kolínem, prohráli jen s Humpolcem.

„Dokázali jsme ve dvou dnech vybojovat první a druhé místo na velikonočních turnajích, za což jsem strašně rád. Jsem na tým pyšný, každý nechal na ledě 100 procent. Odehráli jsme za dva dny deset utkání, sedm jsme jich vyhráli. Myslím si, že se nám závěr sezony vydařil na jedničku. Kluci si to užili, i když to bylo dost náročné,” hodnotí zisk zlaté a stříbrné medaile trenér Petr Vojtěch Buchta.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy