Liga je tady! Písek doma vyzve Řisuty

Pro Písek i Řisuty začne letošní ročník 2. ligy až druhým kolem, protože oba týmy musely kvůli koronaviru do karantény a ostrý start soutěže nestihly. Úvod zápasu bude mít slavnostní nádech. Symbolické vhazování provede starostka města Písku paní Eva Vanžurová. Klub zároveň prosí diváky a fanoušky o dodržování aktuálně platných hygienických nařízení a doporučení.

Buldoci z Řisut, kteří hrají v azylu ve Slaném, zažili ještě jeden hektický moment. Díky rezignaci budějovického David Servisu na místo ve třetí nejvyšší soutěži byli Středočeši přesunuti do skupiny Jih.

Písečtí hokejisté odehráli v přípravě čtyři zápasy s poloviční úspěšností. V generálce před karanténou doma porazili silné ale v létě tápající Drtiče z Hodonína 6:3 po brankách Konsnara, Matějčka, Bednaříka a Roda mladšího. V mezidobí pak Králové představili dvě nové posily. Z Tábora se vrátil zkušený bek Marcel Dvořák, který je milevským odchovancem, prošel píseckou mládeží i A-týmem. Další novou tváří je šikovný útočník Lukáš Volf ošlehaný druhou nejvyšší soutěží, kterou vloni odehrál ve Vsetíně.

Zápas začíná ve středu 23. září v 18 hodin.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy