Králové si připsali další vysokou porážku

Písečtí hokejisté vyjeli k dalšímu utkání druhé ligy do Klatov, kde se utkali s tamním celkem. Králové se sice dostali v úvodu utkání do vedení zásluhou Arnošta, ale vzápětí přišlo vyrovnání a následovala doslova kanonáda. Po prvních dvaceti minutách to už bylo 4:1. Klatovy přidaly i pátou branku a krátce na to se faulem provinil Bílek a byl určen samostatný nájezd, který Matiášek proměnil – 6:1. Písečtí ještě dokázali na konci prostřední části snížit zásluhou Roda, ale bylo více než jasné, že Klatovy si dojdou pro pohodlnou výhru. V poslední třetině se za domácí prosadil Hasman a vývoj utkání si pohlídali až do samotného konce.
2. liga mužů - sk. Střed, 31. kolo, so 18.1.2020
Klatovy
Písek
7:2
4:1, 2:1, 1:0
Branky a nahrávky: 4. Procházka (Hajšman, Matiášek), 6. Matiášek (Šiller, Hajšman), 9. Hajšman (Reitspies, Šiller), 20. Hajšman (Matiášek, Houfek), 33. Sysel (Šiller, Hajšman), 35. Matiášek (TS), 44. Hasman (Hanzlík, Šiller) – 4. Arnošt (Matějka, Hanus), 37. Rod (Novák, Tintěra). Rozhodčí: Šperl – Rubáš, Zimmermann. Vyloučení: 6:4. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 230.
Klatovy: Kuchař (Brtník) – Štěpánek, Houfek, Slavík (C), Leština, Sysel, Šiler – Hanzlík, Mužík, Procházka, Reitspies, Matiášek, Vávra, Hasman, Hajšman, Roubal
Písek: Kříž (Štrobl) – Tintěra, Bílek (A), Najman, Sivek, Šafář, Hanus (C), Turek – Arnošt, Bednařík (A), Rod, Dilisi, Karbulka, Bárta, Matějka, Strnad, Egert, Novák.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy