Králové vyrazí znovu do Příbrami

Ve středečním zápase na led Příbrami přijede Písek. Bude to boj o další body, kdy vyzyvatelé jsou na pátém místě a hosté se nacházejí na sedmé pozici. Úvodní vhazování na zimním stadionu bude vhozeno úderem 18 hod.

Jihočeši se v novém ročníku soutěže trápí a nachází se v dolní části tabulky na předposledním místě. Z patnácti odehraných utkání dokázali vyhrát jen čtyřikrát. Zaznamenali tři výhry proti nováčkovi soutěže China Golden Dragon, kdy v prvním boji vyhráli 6:5 na samostatné nájezdy, odvetě ve Slaném 5:2 a v dalším kole 4:3 znovu na ledě Draků. Jedno vítězství přidali také s Příbramí, kdy na svém ledě zvítězili v poměru 5:2. S Kobrou, Klatovy, David Servisem, Táborem a Kolínem zatím Králové v letošní sezóně nevyhráli, i když některá kola skončila vítězstvím soupeřů jen o jednu branku. Velký podíl na dosavadních výsledcích může mít to, že z A-týmu marodí několik hráčů a také, že některé z hlavních opor z minulé sezóny zamířili do jiných týmů.

Nejlepší hráči: útočník Bednařík (5+10). obránce Hanus (2+6).

Středočeši jsou na páté příčce, ale mají už nasbíráno 26 bodů a na soupeře z horního patra ztrácí několik málo bodíků. Z 15 kol jich dokázali vyhrát devět. Jediné dva celky, které zatím nedokázala Příbram porazit je Tábor a Kolín.

Nejlepší hráči: útočník Tlačil (12+11). obránce Šinágl (4+22).

Vzájemné utkání: 1. kolo - Příbram x Písek 3:2p. 8. kolo - Písek x Příbram 5:2.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy