IHC Písek se střetne s David Servisem v Pouzar aréně

Ve středečním souboji čeká hokejisty od Otavy tradiční soupeř z Českých Budějovic. David Servis bude mít výhodu domácího prostředí a je na páté příčce. IHC Písek si drží čtvrtou pozici zajišťující boje o play-off. Zápas začíná v Pouzar aréně v 18 hod.

Píseckému výběru stačí z posledních třech kol získat jediný bod, který jim zaručí postup do play-off. Servismani mají ještě teoretickou šanci na postup, ale museli by vyhrát všechny zápasy a IHC Písek by musel všechny zbývající prohrát. Pak by rozhodovaly další statistiky, ve kterých by se rozhodlo, kdo by postoupil dál.

Písečtí z posledních třech zápasu si připsali jedno vítězství nad Táborem 4:2. A dvě prohry, kdy nestačili na Orlovou 2:4 a na domácí Hodonín, se kterým odehráli vyrovnaný zápas, ale nakonec je přetlačil a vyhrál 5:3.

Servismani jsou na tom podobně, kdy zvítězili nad Pelhřimovem 7:2, ale prohráli nad Šumperkem 2:6 a stejným výsledkem nestačili na domácí Kopřivnici.

Ve vzájemných utkáních jsou na tom lépe hokejisté od Otavy, kteří ze třech zápasů po výhrách 5:3 a 4:1 na svém stadionu dokázali soupeře porazit a zvítězit v sezóně ve dvou kláních. David Servis vyhrál pouze jednou, kdy v Pouzar aréně přestřílel Písek 8:5.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy