Druhá lednová sobota zavede Písek na led Valašského Meziříčí

Musíme zabrat! Písečtí hokejisté cestují 12. ledna na led silného Valašského Meziříčí. Na svěřence trenérů Herra a Šrámka nečeká nic lehkého. Bobři z Valašska jsou druzí ve skupině Východ a ještě donedávna drželi pětizápasovou sérii výher.

O tu přišli až před pár dny v dohrávce s týmem Havlíčkova Brodu, na který doma nestačili a prohráli 1:4. Jediným úspěšným střelcem Valašského Meziříčí byl domácí kapitán Tomáš Brunec.

Bobři nastoupili v sestavě Slovák – Weintritt, Ostrčil, Váňa, Daněk, Holiš, Žák, Kamas – Vaněk, Dvořák, Seidler – Brunec, Peška, Pořický – Andris, Dalajka, Paťava – Kuchařík, Dubnický.

Kanadskému bodování Valachů vévodí Petr Dvořák s 34 body, následují ho kolegové útočníci Rostislav Vaněk (29 bodů) a Petr Seidler (27 bodů). Pozadu ale není ani nejproduktivnější bek Michal Žák s 27 body, daří se Jiřímu Weintrittovi (13 bodů) a Radimu Ostrčilovi (10 bodů). Zajímavá je i statistika vsetínského útočníka Adama Hořanského, který v devíti zápasech zapsal sedm bodů. Mimo jiné - dva góly dal v prvním vzájemné střetnutí na ledě Písku, který Jihočeši otáčeli z 0:2 na 4:2.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy