Písecká generálka v Letňanech

Druholigoví hokejisté IHC Písek se chystají na start nového ročníku, který pro ně začne ve středu 12. září na ledě Moravských Budějovic. Ještě před tím Písečtí odehrají generálku v hlavním městě České republiky.

V pražských Letňanech čeká v sobotu 8. září svěřence koučů Herra a Šrámka odveta přípravného utkání. První měření sil u Otavy zvládli lépe Jihočeši, kteří domácí zápas ovládli a i díky pětibrankovém koncertu Jana Sýbka vyhráli 9:2. Písek zatím v přípravě jen dvakrát prohrál a to se zahraničními soupeři. Francouzský Briancon i německý Weiden by se mohly směle rovnat se špičkou 2. ligy, možná i spodku 1. ligy. V obou případech Písek vyhořel v koncovce.

"S Weidenem to bylo úplně stejné, jako s Brianconem. Měli jsme hodně šancí, ale nedali jsme góly. Weiden byl podle mě slabší a ten zápas jsme měli zvládnout. Prohrávali jsme ale souboje, po ztrátách kotoučů se nám nechce zpátky. Ale takhle silná mužstva budeme potkávat i v sezóně. Musíme zefektivnit naši hru a zakončení," řekl po zápase s německým Weidenem trenér Karel Herr.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy