Fakta a ohlasy ze sobotního utkání v Kadani

Po středečním domácím propadu s Benátkami odjížděli písečtí hokejisté do Kadaně s jasným cílem napravit si značně pošramocenou reputaci. Svou úlohu zvládli výtečně a výsledkem jejich kvalitního výkonu se stal nesmírně cenné zisk dvou bodů.
1.liga ČR, 18. kolo, so 3.11.2012
Kadaň
Písek
2:3p
0:0, 1:2, 1:0 - 0:1
Branky a nahrávky: 21. Hafenrichter (Ondřej), 54. Pavlas (Charousek, Ondřej) - 34. Ferebauer (M. Heřman), 38. Slavík (Vlček), 61. Procházka. Rozhodčí: J. Jílek - Komárek, Krátký. Vyloučení: 4:9. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 310. Střely na branku: 30:31. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:3.
Kadaň: Hanuljak - Macháček, Pavlas, Lučka, Szakal, Trefný, Schmidt, Martin Mazanec - Hrabák, Hafenrichter, Ondřej - Stoklasa, Seman, Jíra - Andres, Hanták, Chlouba - Kůs, Hammerbauer, Mainer - Charousek
Písek: Marek Mazanec - Procházka, Kříž, Boháč, Semrád, Klement, Doudera, Drtil - Kubeš, M. Heřman, Pitule - Ferebauer, Vaniš, R. Heřman - Sedláček, Lukáč, Polodna - Slavík, Vlček, Marek.
Jiří Ferebauer, autor prvního píseckého gólu: "Odehráli jsme v Kadani dobrý zápas. Podali jsme v něm opravdu týmový výkon a vydrželi u něj po celé utkání. Důležité je, že jsme se po prvním domácím gólu nesesypali a dokázali výsledek otočit. Ve třetí třertině dostal soupeř docela dost přesilovek a jednu z nich využil k vyrovnání. Zápas jsme ale dotáhli do prodloužení a v něm rovněž v přesilovce urvali druhý bod. Bylo to ale podle mne naprosto zasloužené. Na tenhle výkon a týmovou hru musíme navázat i v dalších zápasech. Pokud se nám to podaří, můžeme být úspěšní."

Ohlasy trenérů

Jiří Čelanský (Kadaň): „Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání a to se potvrdilo. Samozřejmě jsme chtěli vyhrát, ale to se nám nepodařilo. Musíme uznat, že soupeř šel za vítězstvím víc a v prodloužení to potvrdil gólem. Za celých šedesát minut jsme se nemohli dostat ke svojí hře, kterou máme založenou na bruslení a četném napadání. Bohužel se nám nedařilo…“

Jindřich Setikovský (Písek): „Myslím si, že jsme si dnes alespoň ty dva body zasloužili. Mužstvo hrálo s velkým nasazením, hráči se nebáli se chodit do soubojů a výborně drželi střední pásmo. Po řadě zápasů bez vítězství a výkonu proti Benátkám je pro nás tenhle úspěch po všech stránkách cenný. Škoda jen, že Martin Heřman neproměnil svůj únik při našem vedení 2:1, zápas by pak ani nemusel jít do prodloužení. Od Kadaně jsem tentokrát čekal víc."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy