Šťastná sedmička pro loučící se Slaný

Některé hokejové zápasy se můžou hrát jen tak pro radost. Třeba jako se mohl hrát ten ve Slaném, už totiž nikomu o nic nešlo. Bohužel okolnosti tomu chtěly, že to byl spíše zápas plný trápení. Domácí na tom byli hůř - trpně se loučili se druhou ligou. Ale ani Písečtí nebyli v nejlepší náladě - rozsáhlá marodka postihla Jihočechy! Vždyť do Slaného vyráželi v počtu 13 mužů do pole. Konečný výsledek je tak potěšitelný, třemi brankami se blýskl Vladimír Novák.
2.liga ČR sk. STŘED, 34. kolo, st 27.2.2008
Slaný
Písek
3:7
1:1, 2:5, 0:1
Branky a nahrávky: 12. Kregl (Hybš, Hořák), 30. Hybš (Hořák), 40. Novák (Průcha, Šťastný) - 19. Svoboda (Kica), 23. Novák (Svoboda), 32. Kořánek (Nikodém), 33. Kořánek (Slavík, Mošovský), 35. Svoboda (Kica, Míka), 38. Novák (Vondřich, Řehoř), 48. Novák (Řehoř, Burkoň).

Vyloučení: 5:7. Využití: 2:3. V oslabení: 0:0.
Diváci: 50. Střely na branku: . Průběh utkání: .

Slaný: Vaňous - Šťastný, Málek, Kohoutek, Petráček, Schlixbier, Vařeka - Novák, Průcha, Pavlík, Hybš, Hořák, Kregl, Janata, Janský, Jaroš.
Písek: Kubiš - Burkoň, Svoboda, Kalečík, Nikodém - Kica, Míka, Kašpar, Řehoř, Vondřich, Novák, Kořánek, Mošovský, Slavík.
Komentář k zápasu najdete na stránkách Slaného http://www.hklevslany.cz

Ohlasy trenérů

Trenér Písku Jan Rybáček:
Skutečně nemám, co bych k tomu řekl. Některé zápasy se zkrátka musí z nutnosti odehrát, jiný význam nemají. My jsme byli těžce poznamenání početnou marodkou, před odjezdem doktor řekl, kteří hráči jet nemohou a zbylo tak jen 13 zdravých hráčů. Ti ostatní by však snad měli být do soboty jakžtakž v pořádku. Hráli jsme zpočátku na dvě obranné dvojice a na tři útočné formace, bohužel pak se zranil Filip Procházka a do obrany musel Libor Nikodém. Ale Slaný hrálo odevzdaně, moc se nesnažilo důstojně rozloučit, spálili jsme ještě velké množství šancí, vozili jsme puk až do branky. Pochválil bych všechny hráče, co to dnes odehráli. Uvidíme ale, kolik hráčů bude v sobotu fit a kolik bude mimo. Nechtěl bych teď nic prozrazovat.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy