Ani forma Pelhřimovu na Písek nestačila

Miroslav Holec je k nezastavení. Poté, co načal úvodními brankami Žďár, nešetřil ani Pelhřimov a díky jeho trefám, mezi které se vklínil gól Ondřeje Mikesky, se Písečtí radovali z důležitého vítězství. Pelhřimov byl slabým soupeřem pouze na papíře, jeho poslední výborné výsledky vzbuzují respekt. Písek ho však dokázal v sezóně pokaždé porazit a hodně přispěl k současnému umístnění "Pejru". Mužstvo trenéra Rybáčka neztrácí kontakt se špičkou, boj o co nejlepší místo do play-off bude ještě hodně zajímavý!
2.liga ČR sk. STŘED, 38. kolo, st 7.2.2007
Pelhřimov
Písek
2:3
0:0, 1:3, 1:0
Branky a nahrávky: 22. Zigmund, 44. Plachý - 23. Holec(Květoň), 36. Mikeska(Neckář), 38. Holec(Burkoň).
Písek: Pinkas - Neckář, Burkoň, Hauer, F. Procházka, Veselý, Svoboda - Ježek, Kořánek, Řehoř, Holec, Mikeska, Květoň, Kašpar, Kica, Filipi, Růžička, Müller.
Asistent trenéra Písku Bedřich Malý:
Jsme moc rádi, že jsme vyhráli. Pelhřimov v poslední době hraje moc dobře, má výsledky – remíza v Milevsku, výhra nad Táborem… Pochválit je třeba Holce, který dal dvě krásný branky. Mužstvo pak tu výhru doslova vydřelo. Dělali jsme totiž chyby, za které nás soupeř trestal, ale bojovnou hrou jsme zachránili tři body. Soupeř se nakonec nedostal ani k nějakému většímu tlaku, hrál totiž neukázněně, v posledních minutách dostali dvouminutové tresty jejich kustod a hráč za řečnění, takže zápas jsme dohrávali přesilovkou pět na tři.

To, co se událo před utkáním, to je na román. Zraněný byl už Míka – marodí s kolenem, pak v autobuse úplně odpadl Kica, vysadili jsme ho v půlce cesty, má obrovskou chřipku, sotva se udržel na nohou. Pak jsme hrozně dlouho čekali, až se vytáhne náklaďák ze škarpy. Před utkáním dostali horečku ještě Neckář a Svoboda, hráli s velkým sebezapřením. Nemocný je i trenér Rybáček. Pomohl nám Ondřej Ježek, který hrál zase dobře.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy