Písek nedovolil Strakonicím ani gól

Písecký trenér Rybáček porazil "své" Strakonice a natáhl se svým týmem šňůru neporazitelnosti na pět utkání. O čtvrtý tříbodový zisk z nich se zasloužil prvními dvěma střeleckými úspěchy Písku Milan Filipi, až poté se přidali i další - Míka a v závěru Holec. Dobrou zprávou je i třetí čisté konto v sezoně pro Michala Pinkase a návrat dlouhodobého maroda do sestavy Ondřeje Mikesky. Písek zůstává na pátém místě tabulky, i Strakonice se nehýbají, jsou jedenácté.
2.liga ČR sk. STŘED, 34. kolo, st 24.1.2007
Strakonice
Písek
0:4
0:1, 0:2, 0:1
Branky a nahrávky: 17. Filipi, 31. Filipi (Holec), 36. Míka (Kořánek), 55. Holec (Květoň).
Písek: Pinkas - Neckář, Burkoň, Svoboda, Bezouška, Procházka F., Procházka M. - Kořánek, Míka, Řehoř - Květoň, Mikeska, Holec - Kica, Filipi, Kašpar.

Ohlasy trenérů

Jan Rybáček, trenér Písku, k utkání uvedl:
Jsme samozřejmě rádi za vítězství, ale nebylo to lehké. Už před zápasem jsme hráče na to upozorňoval, aby nic nepodcenili. Měli jsme v zápase hodně přesilových situací, jeli jsme dva na jednoho, tři na dva, ale finální koncovka se nám nedařila. Přesto se nám podařilo první třetinu vstřelit úvodní gól a dohrát ji s tímto náskokem. Do druhé třetiny jsme šli ze zajištěné obrany, trpělivě jsme čekali na soupeřovy chyby a podařilo se nám tak odskočit o další dva góly. Třetí třetinu už jsme to v klidu dohráli, navíc jsme přidali čtvrtý gól. Naše první góly vstřelil Milan Filipi, jeho produktivita je velice slušná. Do sestavy se vrátil po dlouhé absenci Ondřej Mikeska.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy