Písek na veterány nestačil....

Tři góly extřineckého útočníka Marka Zadiny doplněné jedním Mečiarovým a jedním Horákovým, to byl pádný argument, na který Písek neuměl v zápase devátého kola odpovědět. Dosavadní druhý tým soutěže si s Jihočechy dlouho hlavu nelámal a po dvou třetinách vedl 5:0. Písek poté zásluhou Kořánka dokázal vymazat děsivou nulu z kolonky hosté, na nic víc však již síly nebyly. Chrudim tak stíhá vedoucí Vrchlabí, trenér Lubina již zvítězil popáté za sebou. To Písek své fanoušky zatím vůbec netěší, má jen 10 bodů za devět zápasů.

Doplněno o komentář trenéra Karla Slabého.

2.liga ČR sk. STŘED, 9. kolo, st 11.10.2006
Chrudim
Písek
5:1
2:0 3:0 0:1
Branky a nahrávky: 6.Zadina, 13. Mečiar (Pospíšil), 22. Zadina (Bělohlávek), 39. Horák (Pospíšil), 39. Zadina (Beránek) - 45. Kořánek (Květoň).
Trenér Karel Slabý:
Tak výsledek rozhodně neodpovídá předvedené hře. Byla to vyrovnaná partie, bohužel nás vychytal Bárta a sami jsme se nedokázali vyvarovat hrubých chyb v obraně. Pochválil bych třetí pětku, která odvedla výborný výkon a dařilo se jí, což se tentokrát nedá říci o pětce druhé. Ještě k těm chybám v obraně – při prvním jsme nechali Zadinu ujet ve vlastním oslabení, při druhém dostal Mečiar hrozně moc prostoru na modré čáře a toho on dokáže využít. Domácí hráli dobře, mají skutečně velmi silný tým. Navíc je plný zkušených hráčů, kteří své šance dokáží proměnit mnohem lépe než hráči naši. Ti si navíc poslední dobou v koncovce moc nevěří. Ale snažíme se to z nich vytřepat, ta naše těžká situace sice doléhá na každého, ale my svým hráčům pořád věříme a máme v nich důvěru!

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy