Písek si dal v Krkonoších studenou sprchu

I po šestém kole se drží Vrchlabí jako jediné ve druhé lize pravidla co zápas, to tříbodové vítězství. Nic na tom nezměnil ani IHC Písek v sobotním zápase, naopak - Jihočechy dělilo alespoň od remízy propastných pět gólů. Písečtí tahali za kratší konec již od druhé minuty, kdy poprvé inkasovali, a když v první přestávce svítilo na ukazateli již 4:0 pro domácí, bylo o poměru sil na hřišti i bodovém přídělu do tabulky jasno. Vrchlabští "to dotáhnuli" za 40 minut až na 7:0, v poslední třetině hosté alespoň dvěma góly snížili. Poprvé se v sezoně trefil obránce Zbyněk Neckář, v poslední minutě uzavřel brankový účet zápasu Tomáš Květoň.
2.liga ČR sk. STŘED, 6. kolo, so 30.9.2006
Vrchlabí
Písek
7:2
4:0, 3:0, 0:2
Branky a nahrávky: 3. Kříž (Svoboda), 12. Král, 16. Dvořák (Jakubec), 19. Vondrlík (Král, Horčička), 22. Horčička (Král, Vyskočil), 35. Vála (Jakubec), 38. Horčička (Vondrlík, Valko) - 57. Neckář (Květoň, Kořánek), 60. Květoň (Mikeska).
Rozhodčí: Volf - Ježek, Svoboda.
Vyloučení: 8:11 + Pošmourný 10 min.
Využití: 3:0. V oslabení: 2:0.
Vrchlabí: Ševčík – Vála, Matějíček, Vyskočil, Beránek, Svoboda, Pozník - Chaloupka, Musil, Horčička, Hájek, Kříž, Jakubec, Dvořák, Vondrlík, Valko, Řeháček, Šrámek, Král
Písek: Pinkas, od 22. min Kubiš - Veselý, Svoboda, Burkoň, Oranský, Neckář, Procházka F., Procházka M. - Řehoř, Míka, Pošmourný - Kořánek, Mikeska, Květoň - Holec, Kašpar, Kica - Müller, Růžička

Ohlasy trenérů

Miroslav Šperl (trenér Písku):
Dnešní zápas jsme začali brzkým vyloučením a domácí hned následnou - svoji první přesilovku využili. Potom jsme se soupeřem drželi krok, až ve 12. minutě nás srazila fatální chyba Oranského při vlastní přesilovce, kdy z rohu nahrál volnému soupeři před naší branku. Řekl bych, že po tomto druhém gólu Vrchlabských jsme se sesypali a domácí tým pak jen dokazoval svoji sílu. Má ve svém středu hráče s extraligovými zkušenostmi a bylo to znát, navíc se mu dařilo i v koncovce – skoro se stoprocentní úspěšností proměňoval šance, což se naopak nedařilo nám, v zápase jsme měli jen o 8 střel na branku méně, přesto jsme prohráli o pět branek. Musím ale říct, že Vrchlabští vyhráli zaslouženě. My jsme se zlepšili až ve třetí třetině, ale jenom jsme trefovali jejich gólmana, až v samém závěru jsme alespoň dvakrát snížili.
V naší sestavě chyběl obránce Hauer, který dostal po čtvrtečním zápase na zápěstí sádru, nahradil ho Filip Procházka, zahrál si i jeho bratr Michal, z útočníků nastoupil i Růžička a po zranění již naskočil také Müller.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy