Písek po další prohře ztrácí kontakt...

Písečtí hokejisté se dostávají do stavu klinické smrti. Po vysoké porážce v Havlíčkově Brodě jim zbývá již jen pramalá naděje k tomu, aby uhájili svoji letošní prvoligovou příslušnost. K druhé barážové prohře s Rebely se začalo schylovat od samého začátku zápasu, neuplynula ani jeho desátá minuta a domácí tým vedl zásluhou Sobotky, Finka a Zmrhala 3:0. Zaskočení hosté se nezmohli během dvou třetin na odpověď, naopak Fink i Sobotka vstřelili svůj druhý gól a výsledku utkání bylo rozhodnuto. Hrůzostrašný stav 0:5 alespoň zkorigoval 10 minut před koncem Martin Šimek, bohužel tento písecký úspěch zůstal v zápase osamocen...
Touto prohrou si Písečtí ještě více ztížili boj o druhou postupovou příčku, první drží již pevně Prostějov. Bude velmi těžké dvojici J. Hradec - H. Brod přeskočit. Přesto tři výhry ve zbývajících třech zápasech by ještě pořadím zamíchaly.
Doplněn komentář trenéra Písku Jindřicha Setikovského.
1.liga ČR, baráž, st 23.3.2005
Havl. Brod
Písek
5:1
4:0, 1:0, 0:1
Branky: 3. Sobotka (Červenka), 7. Fink (Cachnín), 8. Zmrhal (Kubát), 15. Fink (Cachnín), 40. Sobotka (Červenka, Kubát) - 49. Šimek (Lála).
Vyloučení: 10:10 + Šimek 10 min OT.
Využití: 2:0. V oslabení: 0:0.
Diváci: 3400.
Havl. Brod: Neruda (Novák) - Zmrhal, O. Včela, Staněk, Konta, Meloun, Roháčik, Beránek, Vomela - K. Fink, Cachnín, Sobotka - Žák, Kubát, Jaroš - Bukáček, Červenka, Třetina - P. Včela, Kunstmuller, Krajíček.
Písek: Svoboda (8. min Špiler) - Burkoň, Kubeš, Lupač, Chvojka, Mainer, Neckář, Svoboda, Procházka - Zika, Filipi, Jelen - Míka, Polák, Rambousek - Lála, Šimek, Řehoř - Kořánek, Jelínek, Kica.

Ohlasy trenérů

Jindřich Setikovský (trenér Písku):
Začátek utkání se nám vůbec nepodařil. Brankář Svoboda, který poslední zápas odchytal fantasticky, si tentokrát takřka nešáhl na puk a už lovil tři puky ze sítě. Nepomohli mu ani jeho spoluhráči, kteří v úvodu hráli příliš zakřiknutě, naopak hráči soupeře měli daleko větší hlad po vítězství a větší hokejové srdce. V podstatě ta úvodní osmiminutovka rozhodla o celém zápase, i když jsme se od druhé třetině zlepšili, dostali se do hry. Měli jsme šest nebo sedm přesilovek, ale nedostávali jsme se bez nějakých větších problémů do útočné třetiny a k ohrožení soupeřovy branky.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy