Nyjvyšší letošní prohra a pokles - 11.místo

Písečtí hokejisté utrpěli ve 31. kole zatím největší porážku a opět se posunuli v tabulce dolů na jedenácté místo, předběhla je díky těsnému vítězství nad Havířovem Opava. V Mladé Boleslavi domácí skvěle nastartoval do utkání hattrickem Hlaváček, dva góly vstřelil Postl. Písecké opět nepodržela koncovka a především defenzíva, za níž po dvaceti minutách nahradil Pinkase Špiler. Šindeláře v domácí brance dokázali pokořit jen budějovičtí Hřebejk a Škoda.
1.liga ČR, 31. kolo, so 10.1.2004
Mladá Boleslav
Písek
7:2
4:1, 2:1, 1:0
Branky: 6. Hlaváček (Kadlec, Vrbata), 15. Hlaváček (Kadlec, Šindelář), 18. Hlaváček (Táborský, Oliverius), 20. Postl (Oliverius), 35. Postl (Meňhart), 38. Weiss (Král, Kristek), 55. Král (Žák, Kristek) - 11. Hřebejk (Škoda, Šmátrala), 28. Škoda (Šmátrala, Kolda). Rozhodčí: Chlupsa - Frühauf, Chochola. Vyloučení: 5:7. Využití: 1:1. Diváci: 1649.
Mladá Boleslav: Šindelář - Meňhart, Vyskočil, Pazdera, Toužimský, Vála, Táborský - Metlička, Oliverius, Postl - Kristek, Král, Weiss - Kadlec, Vrbata, Hlaváček - Žák.
Písek: Pinkas, Špiler - Svoboda, Kolda, Veselý, Vokatý, Drtina, Mucha, Procházka, Bartoň - Brož, Šimek, Míka - Jelen, Nouza, Nedorost - Kořánek, Štefan, Kubeš - Hřebejk, Šmátrala, Škoda.
Reportáž si můžete přečíst na stránkách Mladé Boleslavi.

Václav Baďouček k sobotnímu utkání řekl:
Nám se nepovedla první třetina, v níž jsme dostali čtyři branky, a tím pádem byl v podstatě zápas rozhodnut. Soupeři jsme ty góly víceméně nabídli sami, z těch čtyřech gólů padly tři po našich chybách. Potom jsme se snažili hrát aktivněji, dali jsme z toho jeden gól, ale samozřejmě, když se ta hra za takového stavu otevře, tak musí přijít i šance soupeře. Poslední dvě třetiny už byly víceméně nerozhodné, ale jak jsem říkal, ta první třetina, to bylo moc.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy