Písecký dorost prohrál na ledě Dynama

Do Tipsport arény zavítal na odvetný zápas Písek. Domácí už v první třetině zahájili kanonádu gólů. Dokázali za dvacet minut nastřílet soupeři šest branek. Tento stav už hosty položil a tak v dalších dvou třetinách Dynamo dalo ještě další góly. Nakonec doma rozdrtili soupeře vysokou výhrou 13:2.
Extraliga staršího dorostu - sk. STŘED, 21. kolo, pá 11.11.2016, Tipsport arena
Pardubice
Písek
13:2
6:0, 3:1, 4:1
Branky a nahrávky: 1. Pochobradský (Mert, Chára), 6. Pochoradský (Matýs, Chára), 12. Blümel (Chára, Černý), 13. Pochobradský (Matýs, Chára), 20. Leder (Bučko, Blümel), 20. Chára (Mert, Matýs), 26. Rozlílek (Javůrek, Dubovči), 36. Matýs (Pochobradský, Chára), 38. Černý (Blümel, Leder), 41. Pochobradský (Chára), 49. Mert, 54. Pochobradský (Chára, Blümel), 59. Matýs (Hybeš, Kostka) – 32. Štěcha, 52. Hakl. Rozhodčí: Úlehla – Čížek, Laczko. Vyloučení: 4:4. Využití: 3:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 21. Střely na branku: 68:16. Průběh utkání:6:0, 9:1, 13:2.
Pardubice: Jánský (Vlk) – Bučko, Dubovči, Hybeš, Javůrek, Leder, Mert, Oliva – Blümel, Černý, Chára, Kostka, Matýs, Pochobradský, Rozlílek, Zeman.
Písek: Kříž (Špiller) – Kopenec, Kroupa, Kukla, Pokorný, Štěcha – Hakl, Norris, Novák, Pechlát, Pejša, Přibyl, Stauber, Vokoun, Waller.

Východočeši soupeře už v první třetině vůbec nešetřili. Nasázeli jim šest gólů. První branku slavili domácí už po 57 vteřinách, kdy se trefil Pochobradský . Ten samý hráč přidal další zásah v šesté minutě. Ve dvanácté minutě se prosadil Blümel. Sedm minut před koncem úvodní části dal hattrick Pochobradský. Další trefu přidal ještě Leder a Chára.

V 26. minutě skóroval Rozlílek a Dynamo vedlo už 7:0. V čase 31:20 dostal nahrávku Novák a snížil na rozdíl šesti branek. Pardubice drželi zápas pevně ve svých rukou. Další góly na konci druhé části přidali Matýs a Černý.

V poslední části zápasu hned v první minutě se radoval Zeman. Chvíli po něm Mert, který se prosadil v oslabení blafákem pod horní tyčku. Osm minut před koncem zápasu se za hosty prosadil Hakl v přesilové hře. Dynamo znovu udeřilo v 54. minutě, kdy čtvrtou trefu přidal Pochobradský. Poslední branku dal Matýs, který propasíroval puk pod Kříže.

Pardubický tým tak ve své aréně nakonec dal Jihočechům třináct gólů a zaslouženě mohou slavit výhru. Písek tak nevyhrál na svém ledě tak ani v odvetě v aréně Dynama.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy