Starší dorost nestačil na hostující Dynamo

Domácí tým podlehl favorizovanému týmu z Pardubic. O výhře Dynama rozhodla již úvodní třetina, kdy hosté nastříleli do branky Kříže čtyři góly. Postupně se trefili Chára, Černý, Blümel, Pochobradský. V druhé třetině ještě přidal gól Tobiáš a Blümel, který dal svůj druhý gól v zápase. Hosté už vedli 6:0. Až ve 34. minutě se prosadil domácí hráč Stauber a po něm o několik minut později Hakl. Domácí tým prohrával jen o čtyři branky. Další gól hostů přidal Pochobradský, který skóroval ve vlastním oslabení. V další šanci se prosadil hostující Chára. Domácím se podařilo ještě snížit díky gólům Hakla a Nováka. Nakonec Písek prohrál nad Dynamem 4:8 a hosté si tak od Otavy odváží všechny body do tabulky.
Extraliga staršího dorostu - sk. STŘED, 14. kolo, so 15.10.2016, Komterm Arena
Písek
Pardubice B
4:8
0:4, 2:2, 2:2
34. Stauber, (Šebesta), 37. Hakl (Novák, Přibyl), 56. Hakl (Vokoun), 59. Novák (Lang) – 4. Chára (Blümel), 8. Černý (Chára, Blümel), 11. Blümel (Rudy), 18. Pochobradský (Mert, Tobiáš), 27. Tobiáš (Pochobradský, Matýs), 32. Blümel (Chára), 42. Pochobradský, 43. Chára (Blümel). Rozhodčí: Poskočil, Mertl, Šperl. Vyloučení: 4:1. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 92. Střely na branku: 27:69. Průběh utkání: 0:4, 2:6, 4:8.
Písek: Kříž (Špiler) – Kopenec, Pokorný, Kukla, Chval, Lang – Waller, Vokoun, Hakl, Norris, Pejša, Novák, Přibyl, Šebesta, Stauber, Měchura.
Pardubice B: Jánský (Vlk) – Blažej, Bučko, Rudy, Hybeš, Mert, Javůrek – Libnar, Pochobradský, Kostka, Chára, Blümel, Černý, Matýs, Rozlílek, Tobiáš.

Starší dorost ve 14. kole NOEN Extraligy přivítal hostující Dynamo. Pardubice byly papírově lepším soupeřem. Úvodní třetina rozhodla o celém zápasu, kdy hosté dali čtyři góly. Postupně se za Dynamo trefili Chára, Černý, Blümel, Pochobradský.

V 2. třetině ještě přidal gól Tobiáš. Ve 32. minutě se podruhé prosadil Blümel a hosté už vedli 6:0. Písek se dočkal snížení v 34. minutě, kdy se trefil Stauber. V 37. minutě zápasu zařídil další snížení Hakl. Domácí tým šel do šatny za stavu 2:6.

V poslední třetině ujel v oslabení Pochobradský, který si připsal 2. gól v zápase. Ve 43. minutě se podruhé v utkání trefil Chára a hosté vedli 8:2. Domácí tým se ještě do konce třetí třetiny dvakrát trefil. Nejdříve si druhou trefu v zápase připsal Hakl v 56. minutě. Na konečných 4:8 snížil poslední trefou domácího týmu Novák. Písek tak nestačil na favorita zápasu, který si odváží z Písku všechny body.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy