Písek rozhodl derby se Strakonicemi v oslabeních

Zaslouženou výhrou skončilo první měření sil v nové sezóně mezi Strakonicemi a Pískem. Bitva o Otavu vyzněla lépe pro Písecké, kteří většinu zápasu svého soka přehrávali. Úvodní branka padla až v druhé třetině, když tečoval střelu Sýbka v oslabení Filip Procházka. Na začátku třetí třetiny zvýšil na 2:0 pro Písek Daniel Jungbauer. Strakonice dokázaly zápas zdramatizovat dvě a půl minuty před koncem. V závěru se opět v oslabení trefil do opuštěné branky Jan Sýbek. Domácí hrozili hlavně v přesilových hrách.
KL mužů 2014/2015, 7. kolo, út 28.10.2014
Strakonice
Písek
1:3
0:0, 0:1, 1:2
Branky a nahrávky: 58. Major - 27. F. Procházka (Sýbek), 46. Jungbauer (Mošovský, P. Procházka), 60. Sýbek (Gába) Rozhodčí: Svoboda - Němec, Brůha. Vyloučení: 2:6. Využití: 0:0. V oslabení: 1:2. Diváci: 700. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3.
Strakonice: Myslivec - Hřebíček J., Kašpar, Kovář, Ondrejec, Hrubý M., Gross, Topinka, Srb J., Bazgier, Anderle, Čadek, Bláha, Major, Binder, Škoda, Srb P., Kurečka, Hrubý L.
Písek: Kafka - Jirků, P. Procházka, F. Procházka, Tajbl, Koutenský, Volf, Sýbek, Gába, Stropnický, Nikodém, Novák, Šimoník, Mošovský, Vlk, Jungbauer, Duchoň

Ohlasy z kabiny

David Mazanec: "Strakonicím chybělo spousta hráčů, ale nám vlastně taky. Nasadili jsem juniory, kteří se hodně dobře osvědčili, hráli výborně. To je dobře, je třeba je zapojovat. Zápas byl vyrovnaný. Na to, že se trápíme v koncovce, jsme měli podle mě celý zápas převahu. Strakonice tlačily jen v přesilovkách. Dlouhodobě nás trápí vyloučení. Děláme zbytečné fauly. Zápasy, které máme pod kontrolou, si zkomplikujeme. Ať už vyloučením nebo laciným gólem. Nejsme schopní udržet vedení v klidu dohrát zápas."

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy