Božetické plameny vydržely hořet jen třetinu zápasu

Krajská liga pokračovala svým 15. kolem - Písek se představil na zimním stadionu v Milevsku, kde své domácí zápasy hrají hokejisté Božetic. První třetina se pro favorita od Otavy nevyvíjela nejlépe, v osmé minutě dokonce o gól prohrával. Ve druhé dvacetiminutovce přišel zvrat a od třetí třetiny už na ledové ploše kralovalo jen jedno mužstvo. Tři body tak zaslouženě putují do Písku. Dvakrát se trefili Sýbek a Dvořák, po jednom gólu si připsali Gába, Jungbauer, Korous, Řehoř a Procházka.
KL mužů 2013/2014, 15. kolo, ne 15.12.2013, ZS Milevsko
Božetice
Písek
3:9
2:2, 1:3, 0:4
Branky a nahrávky: 8. Pouch (Nevolný), 19. Pouch (Nevolný), 24. Nevolný (Votruba) – 9. Sýbek (Burkoň), 13. Sýbek (Řehoř), 21. Gába (Kořánek), 26. Jungbauer (Sýbek), 31. Korous (Nikodém, Šimoník), 43. Dvořák (Gába, Kořánek), 47. Řehoř (Stropnický, Sýbek), 50. Dvořák (Jungbauer), 57. Procházka (Gába, Jungbauer). Rozhodčí: Hamr – Horáček, Farkač. Vyloučení: 8:5, navíc Jíška (BOZ) 10 min. OT - úder do oblasti hlavy a krku, Kořánek (PIS) 5+OK - úder do oblasti hlavy a krku. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 200. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 3:2, 3:3, 3:9.
Božetice: Šindelář (31. Žilinčík) - Pavel Stejskal, Kálal, Lukáš Nevolný, Čunát, Lukáš Stejskal, Votruba, Tomeček, Čapek, Jiroušek, Radosta, Straka, Pauli, Blažek, Kojetín, Jíška, Pouch, Aleš Nevolný
Písek: Kafka - Mazanec, Jirků, Burkoň, Dvořák, Procházka, Volf - Řehoř, Stropnický, Sýbek, Jungbauer, Kořánek, Gába, Nikodém, Korous, Šimoník, Vlk

Písecký tým do utkání nevstoupil příliš dobře - po sedmi odehraných minutách inkasoval z hole Václava Poucha. Na vyrovnání se ale nečekalo dlouho. Za minutu a půl se trefil Jan Sýbek. Ten samý hráč se zasloužil i o druhou branku hostů. Jenomže Božetice dokázaly srovnat krok, když se v devatenácté minutě trefil opět Pouch - 2:2.

Na konci první minuty prostředního dějství vrátil vedení na písecké hokejky Ondřej Gába, ovšem nedůslednost v obraně zavinila přečíslení Plamenů z Božetic a vyrovnání Aleše Nevolného. Ve dvacáté šesté minutě překlopili Písečtí znovu vedení na svou stranu - střela Daniela Jungbauera zapadla přesně k levé tyči. Pátý gól, který odpor domácích definitivně zlomil, zařídil Václav Korous - 3:5.

Třetí třetina už byla v režii jediného týmu. Dvěma brankami se prezentoval obránce Marcel Dvořák. Mezi jeho trefy ale ještě vklínil svůj úspěšný pokus Jan Řehoř. Tečku za gólovým účtem udělal Filip Procházka, který si sjel na brankoviště a přesnou tečí usměrnil puk do sítě - 3:9. Do Milevska dorazili i písečtí fanoušci, kteří svému týmu připravili takřka domácí kulisu. Jejich volání po desítce ale nebylo vyslyšeno.

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy