Písek v Soběslavi uspěl za tři body

Konto píseckých hokejistů se opět rozrostlo o tři body. Svěřenci Setikovského a Volfa tentokrát bojovali na soběslavském ledě, kde se jim vydařila především úvodní dvacetiminutovka, během které se hned čtyřikrát prosadili. Celkově nakonec nedělní zápas přinesl jedenáct branek, stejně jako první vzájemné střetnutí. Tentokrát však Písečtí zvítězili poměrem 7:4. Hattrickem v utkání se blýskl útočník Milan Kořánek (na snímku vlevo).
KL mužů 2013/2014, 13. kolo, ne 8.12.2013
Soběslav
Písek
4:7
1:4, 1:2, 2:1
Branky a nahrávky: 14. Stoklásek (Máca), 32. Vild (Hák, Máca), 51. Máca, 52. Máca (Sládek) – 1. Neckář, 4. Kořánek (Burkoň), 13. Sýbek (Gába), 19. Sýbek, 29. Kořánek (Jungbauer), 38. Jungabuer (Javůrek), 60. Kořánek (Javůrek). Rozhodčí: Packa - Farkač, Kyml. Vyloučení: 5:7. Využití: 1:1. V oslabení: 1:1. Diváci: 180. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:5, 2:5, 2:6, 4:6, 4:7.
Soběslav: Snášel – Sládek, Jansa, Hastrman, Karpíšek, Vopava, Vild, Máca, Smrž, Hák, Zajíc, Stoklásek, Píha, Petržílka, Kučera, Žákovský, Hraňo.
Písek: Mazúch – Jirků, Burkoň, Neckář, Procházka, Dvořák – Gába, Stropnický, Sýbek, Korous, Kořánek, Šimoník, Volf, Jungbauer, Nikodém, Javůrek, Vlk.

Ohlasy trenérů

Radek Volf (IHC Písek): Myslím, že první dvě třetiny jsme neodehráli špatně, akorát to chtělo využít více příležitostí, protože se domnívám, že náš náskok měl být výraznější. Třetí část utkání se nám příliš nevydařila, hráli jsme vlažně a soupeř vstřelil dva góly. V závěru se nám podařilo zápas dotáhnout do vítězného konce a vezeme si tři body, což je asi to hlavní. Po hry se vrátil Zdeněk Javůrek a myslím, že jeho přítomnost týmu prospěla a naši hru to oživilo.

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy