Fakta a ohlasy ze zápasu v Šumperku

Šumperk - Píseckému týmu se jeho nejdelší sezonní výprava za prvoligovým hokejem nevyplatila. Ve středečním utkání na šumperském ledě sice odvedli poctivou práci a ještě po padesáti minutách byl stav zápasu nerozhodný, po závěrečné siréně ale slavili Moravané vítězství 4:1.
1.liga ČR, 42. kolo, st 16.1.2013
Šumperk
Písek
4:1
0:0, 1:1, 3:0
Branky a nahrávky: 23. Plášek (Matuš, Holík), 49. Tesařík (Matuš, Plášek), 58. Vrdlovec (Holík), 60. Vrdlovec (Staněk) - 24. Sedláček (Šperger, Kučera). Rozhodčí: Přikryl - Adamec, Poruba. Vyloučení: 2:3. Bez využití. Diváci: 891. Střely na branku: 43:32. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1.
Šumperk: Štůrala - Holík, Novotný, Gewiese, Tesařík, Pastor, Sedlák, Bail - Hlinka, Staněk, Vrdlovec - Finsterle, Matuš, Plášek - Brunec, Hulva, Červenka - Rufer, Skoumal, Meidl
Písek: Raszka - Boháč, Kužel, Kříž, Veselý, Ruprecht, Makovský - Sedláček, Šperger, Kučera - Kubeš, Vlček, Ferebauer - Turek, Vaniš, Heřman - Volf, Homolka.

Ohlasy trenérů

Jiří Kudrna, IHC Písek: „V Šumperku jsme odehráli výborné utkání, o to větší škoda je jeho výsledku. Hráli jsme poctivě zezadu a domácím dělalo často velké problémy dostat se do našeho obranného pásma. Navíc jsme dokázali dostávat soupeře do úzkých i v jeho obranné třetině, bohužel jsme z toho vytěžili jediný gól. Nakonec byl zápas o tom, kdo dá rozdílový druhý gól, a to se podařilo domácím. Padesát minut to byl naprosto rovnocenný souboj a myslím si, že jsme Šumperk svou hrou zaskočili. Přesto jsme nakonec zklamaní, protože jsme vyšli bodově naprázdno."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy