Fakta a ohlasy ze středečního utkání v Třebíči

Především díky nevydařené první části utkání se vracejí hokejisté Písku z Třebíče s prázdnou. Jedinou branku Jihočechů v utkání zaznamenal v závěru první části útočník Frank Kučera.
1.liga ČR, 20. kolo, st 7.11.2012
Třebíč
Písek
5:1
3:1, 0:0, 2:0
Branky a nahrávky: 11. Dolníček (Dočekal, Malena), 15. Dolníček (Dočekal), 17. Křivohlávek (Káňa), 48. Burian (Dolníček, Rangl), 54. Dočekal (Dolníček, Burian) - 18. Kučera (R. Heřman, Boháč). Rozhodčí: Přikryl - Černý, Reich. Vyloučení: 3:3. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváků: 1050. Střely na branku: 36:26. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 5:1.
Třebíč: Čiliak - Rangl, Malena, Zdráhal, Bilčík, Sláma, Dlapa - Dočekal, Dolníček, Burian - Čuřík, Nahodil, Šlahař - Vondráček, Kaut, Fořt - Kadela E., Káňa, Křivohlávek.
Písek: Halmoši - Semrád, Boháč, Kříž, Kameš, Růžička, Makovský, Klement - Kubeš, Pitule, Marek - Melka, Lukáč, Ferebauer - Polodna, Kučera, Heřman- Sedláček, Vlček, Slavík - Strnad.

Ohlasy trenérů

Kamil Pokorný, SK Horácká Slavia Třebíč: "V první řadě musím říct, že jsme rádi, že jsme zápas zvládli, protože Písek dokázal vyhrát například v Kadani. Na zápas jsme se dobře nachystali, věděli jsme, že soupeř má mladé bruslivé mužstvo. V do utkání nám vyšel nad očekávání, ale na konci první třetiny jsme dostali zbytečný gól, když hráči měli za úkol to odbránit a dohrát třetinu bez gólu. Ve druhé třetině Písek ukázal své přednosti, hodně forčekoval, tlačil se do brány, ale my jsme dokázali druhou třetinu uhrát na 0:0. Třetí třetina byla z naší strany vůbec nejlepší, výborně jsme bránili, soupeře jsme k ničemu nepustili, navíc jsme dali pěkné góly a ještě jsme si vypracovali řadu dalších šancí. Byl to už třetí zápas během pěti dnů a v závěru zápasu už bylo na obou týmech znát, že sil moc nebylo. V tom nahuštěném programu v posledním týdnu jsme ze tří zápasů získali šest bodů, dvakrát jsme vyhráli doma, takže určitá spokojenost může být. Už v sobotu nás ale čeká Beroun a chceme znovu bodovat."

Jindřich Setikovský, IHC Písek: "Hokej se hraje šedesát minut a my jsme první a třetí třetinu nehráli. Především do první třetiny jsme vstoupili odevzdaně, dostali jsme tři góly a s naší produktivitou zhruba jedena čtvrt gólu na utkání, bylo prakticky po zápase. Ve druhé třetině jsme měli pár šancí, odehráli jsme ji slušně, ale šance jsme neproměnili, dali jsme tyčku. Kdybychom dali na 3:2, mohlo to vypadat jinak. Poslední třetina byla přesnou kopií té první, prohrávali jsme, museli jsme hru otevřít a Třebíč hrající v dobré formě nás potrestala."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy