Písek poprvé ochutnal hořkost porážky

Písečtí hokejisté zavítali v rámci jedenáctého kola utkání v nedalekém Milevsku. Papírovými favority před zápasem byli jednoznačně hráči Písku, jenže tento fakt nepotvrdili a poprvé v sezoně odešli z boje naprázdno. Skóre otevřel v první třetině Černý, domácí se jednobrankový náskok do konce třetiny pohlídali. V druhé části gól nepadnul a vidina milevských hráčů přerušit píseckou vítěznou šňůru byla reálnější. Ve třetí třetině zvýšil po třiadvaceti vteřinách Müller na 2:0. Píseckým se podařilo už jen snížit zásluhou Josefa Slavíka na konečných 2:1 pro Milevsko.

Doplněno o ohlas trenéra Písku Rudolfa Suchánka.
2.liga ČR, 27. kolo, st 28.10.2009
Milevsko
Písek
2:1
1:0, 0:0, 1:1
Branky a nahrávky: 11. Černý (Nikodém), 41. Müller (Vítů) - 42. Slavík (Míka). Rozhodčí: Nečas - Komárek, Krátký. Vyloučení: 5:9, navíc Slavík (PIS) - 10. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 2:0, 2:1.
Milevsko: Svoboda - Vítů, Karpíšek, Trieb, Procházka M., Tollinger, Grin, Fořt, Müller, Hraňo, Černý, Heřmánek, Žižka, Urbanec, Nikodém, Růžička, Kořánek, Hamerle, Zich
Písek: Pinkas – Procházka P., Kalečík, Procházka R., Žlůva, Mazanec, Heršálek, Všetečka - Hovora, Bláha, Javůrek – Bican, Šulčík, Květoň – Míka, Suchánek, Slavík – Hájek, Mošovský, Novák – Gába.

Ohlasy trenérů

Rudolf Suchánek, trenér Písku: „Náš vstup do utkání nebyl ideální. Několik přísnějších vyloučení způsobilo, že jsme často hráli ve sníženém počtu, dvakrát i ve třech. Teprve od druhé třetiny jsme začali hrát hokej, na který jsme zvyklí, ale ani z vyložených šancí jsme branku nemohli dát. Tak, jak nám tam v předešlých zápasech góly padaly, nyní se nám ani z jasných příležitostí skórovat nedařilo. Kluci dřeli až do konce, ale bohužel to nevyšlo. Jednou naše neporazitelnost skončit musela, ale věřím, že na mančaftu nezanechá žádné stopy a od dalšího zápasu nám to bude opět klapat.“

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy